Tule telesõu «Ma näen su häält» publikusse osalejatele ja nõunikele kaasa elama

Elu24
Copy
Saate «Ma näen su häält» nõunikud Grete Kuld, Andrei Zevakin ja Evelin Võigemast. Külalisnõunikuna oli teises saates kohal legendaarne Anne Veski.
Saate «Ma näen su häält» nõunikud Grete Kuld, Andrei Zevakin ja Evelin Võigemast. Külalisnõunikuna oli teises saates kohal legendaarne Anne Veski. Foto: Rauno Liivand

Juba sel nädalavahetusel (12. ja 13. märtsil) on huvilistel võimalik tulla meeleoluka telesõu «Ma näen su häält» salvestustele lauljatele ja teesklejatele kaasa elama.

Saates «Ma näen su häält» esitletakse seitsmest salapärasest tundmatust koosnevat rühma, kelle hulgas on lauljad ja teesklejad. Auhinnaraha nimel peab saate arvajapaar eri voorudes püüdma grupist kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas. Abiks on vaid vihjed ning viieliikmeline nõunike kogu, kelle hulgas on külalisena alati ka üks armastatud laulja.

Saate viimasesse vooru jõudnud tundmatu laulab koos külalisnõunikuga duetti, misjärel selgub, kas auhinna saavad endale arvajad või tundmatu. 12. ja 13. märtsi salvestuste külalisnõunikud on Nele-Liis Vaiksoo, Getter Jaani, Elina Born, Laura Põldvere, Ott Lepland ja Synne Valtri. Saadet juhib Eesti üks parimaid saatejuhte – särav, sõnaosav ja šarmantne Piret Laos.

Laupäev, 12. märts

Salvestus kell 9.30–12.30, külalisnõunik Nele-Liis Vaiksoo

Salvestus kell 14.30–17.30, külalisnõunik Getter Jaani

Salvestus kell 19.30–22.30, külalisnõunik Elina Born

Pühapäev, 13. märts

Salvestus kell 09.30–12.30, külalisnõunik Laura Põldvere

Salvestus kell 14.30–17.30, külalisnõunik Ott Lepland

Salvestus kell 19.30–22.30, külalisnõunik Synne Valtri

Pileteid salvestustele saab osta SIIT.

Salvestuse külastajatele kehtivad kõik Eesti Vabariigis kehtivad COVID-19 reeglid ja piirangud. Külastajatel palutakse esitada saabumisel kehtiv COVID-19 tõend (kehtib ainult koos isikut tõendava dokumendiga) ning kanda stuudio ruumides viibimise ajal maski. Maskid on külastajatele tasuta saadaval kohapeal.

Uus suursugune telesõu «Ma näen su häält» üllatab, naerutab ja tekitab vaatajas põnevust igal pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles