STAARISAATEST LAVALE Rokitšikk Diana Maria Toomingas annab laupäeval oma esimese avaliku kontserdi

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Diana-Maria Toomingas
Diana-Maria Toomingas Foto: TV3

Saate «Eesti otsib superstaari» vaatajatele südamesse pugenud Diana Maria Toomingas teatas, et annab juba sel laupäeval rokiklubis Barbar oma esimese avaliku kontserdi.

Ülemöödunud pühapäeva õhtul langes teleprojektist «Eesti otsib superstaari» välja kaks noort lauljat: Marten Põldmets ja Diana Maria Toomingas. Viimase lahkumine tuli paljudele täieliku šokina.

Diana Maria kinnitas siis Elu24-le, et publiku toetus pärast saatest välja langemist on olnud täiesti uskumatu. «Kõik on šokeeritud, keegi ei oodanud, et see juhtub. Rein Rannap ütles, et see oli tehniline viga ja nüüd ta ei teagi, kelle poolt hääletada. Inimesed kirjutavad, et nüüd on see etendus nende jaoks läbi. Ja ma isegi ei tea, mida öelda...» tunnistas ta. «Ma laulsin kõigile, kes olid ning on minuga!»

«Ma ei loobu. Ma ei anna kunagi alla! See on alles algus! Ja sama tahan öelda kõigile, kes lähevad oma unistuste poole: ära anna kunagi alla!» innustas Diana Maria.

Noor lauljatar peab ilmselgelt sõna, sest esmaspäeval andis ta sotsiaalmeedias teada, et tuleval laupäeval kell 21 astub ta lavale rokiklubis Barbar. Täna lisati Facebooki ka vastav üritus. «Tutvustame teile rõõmuga selle aasta «Eesti otsib superstaari» võitjat (vähemalt meie jaoks)! Diana Maria Toomingas annab enda esimese avaliku kontserdi peale saadet käreda Rockiklubi Barbar laval koos äsja loodud bändiga! 13. novembril toimuv üritus on kõigile huvilistele tasuta ja Diana jagab soovijatele ka autogramme,» seisab ürituse kirjelduses.

Diana Maria tunnistab Elu24-le, et ootab kontserti juba väga! «See kõik on nii põnev,» tunnistab ta ja kinnitab, et bändis on tal ainult professionaalid. «Sellest tuleb korralik pomm!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles