TREILER Netflixi sarja «Stranger Things» laboris kasvanud kangelannat tabab koolikius

Spekter
Copy
Millie Bobby Brown sarjas «Stranger Things»
Millie Bobby Brown sarjas «Stranger Things» Foto: Netflix

Netflixi ühe menukaima noortesarja «Stranger Things» neljandale hooajale ilmus värske õrritusklipp, milles näeb seriaali suureks sirgunud tegelasi. 

 

Tuleva aasta keskpaigas välja tulevas neljandas hooajas on kokku 9 episoodi. Ekraanile on taas oodata selle keskseid tegelasi, keda kehastavad  Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke jt. 

Kui sarja esimene osa 2016. aasta juunis ilmavalgust nägi, olid selle kesksed tegelased – kamp koolilapsi – alles umbkadu 11-aastased ning on sarjas üles kasvanud. Neljandaks hooajaks on noored sirgunud keskkooliealisteks ning lisaks paranormaarsetele sündmustele tuleb neil värske tiiseri kohaselt tegemist ka kasvuraskustega. Laboris kasvanud ning telekineetilise talendiga «õnnistatud» peategelane Eleven (Brown) näib olevat kolinud kummitusliku allmaailmaga kodulinnast Californiasse, kus sünged jõud talle tõenäoliselt pikalt rahu ei anna. Ees ootab kevadvaheaeg, mis ilmselt noored jälle kokku toob – küll aga mitte pidutsema, vaid mõnda maailma ähvardavat kurjusekäsilast alistama.

Mõne aja eest on sarja uuele hooajale ilmunud veel paar tiiserit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles