TÄITSA ÕUDNE ⟩ Kylie Jenner heitis reklaami tarbeks riided seljast ja kattis end «verega»

Elu24
Copy
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: ISM/Capital Pictures/Scanpix

Tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner (24) on iseenda kosmeetikabrändi peamine reklaamnägu. Nüüd heitis ta brändi kõige värskema kollektsiooni promomiseks kõik riided seljast ja kattis end kunstverega.

Vaid 21-aastaselt miljardäriks saanud Kardashianide pere noorim võsu Kylie Jenner postitas isiklikule Instagrami kontole pilkupüüdva pildi. Oma kosmeetikabrändi peagi ilmuvat kollektsiooni reklaamiv Kylie heitis riided seljast ning ta mäkerdati kokku kunstverega.

Kosmeetikabrändi uus kollektsioon on seotud halloween’iga, mida tähistatakse 31. oktoobril. Punastes toonides kollektsiooni inspiratsioon on 1984. aasta õudusfilm «Elmi tänava luupainaja». 

See pole esimene kord, kui «verine» Kylie oma fännidele õudusfilmist inspireeritud kollektsiooni reklaamib. Pea nädal tagasi postitas tõsielustaar Instagrami lummavalt õudsetest kaadritest koosneva videoklipi.

Paljudes Kylie fännides on uue kollektsiooni temaatika tekitanud aga segadust. «Ei, ei, ei, ei,» kirjutas keegi ning üks fänn tõdes, et kogu olukord teeb talle hoopis nalja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles