VIDEO Urmet Tambre Nõmme skelettide loo arengust: kogukond on aktiivselt aidanud meil seda juhtumit lahendada

, Reporter-toimetaja
Copy
Urmet Tambre Nõmme skelettide loo arengust: kogukond on aktiivselt aidanud meil seda juhtumit lahendada.
Urmet Tambre Nõmme skelettide loo arengust: kogukond on aktiivselt aidanud meil seda juhtumit lahendada. Foto: Kuvatõmmis videost

«Tahaks tänada kõiki inimesi, kes on meiega ühendust võtnud. Me oleme väga palju abi saanud ja meil on palju niidiotsi, mida kontrollida,» selgitab Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre, kes on rahva koostöövalmiduse üle positiivselt üllatunud.

Eelkõige on vihjeid tulnud just noore naise kohta. «Meile on selgitatud võtmehoidja olemust, meile selgitati, miks sinna võtmehoidja peale on kraabitud number ja oleme saanud aadresse, mida võiksime kontrollida. Täna meeskond töötab selle nimel, et kõik faktid saaks kontrollitud.»

Tambre tuletab inimestele meelde, et keskendutaks eelkõige isikute tuvastamisele, mitte tühisele spekuleerimisele. Tänaseks on teada, et naine kandis kallimate brändide riideid - jalanõud kuulusid Soome ning mantel Eesti brändile. Taskust leiti «Elamu» võtmehoidjaga võtmed. Mees võis seevastu olla asotsiaalsete eluviisidega. «Tema kohta teame, et tal olid jalas viigipüksid ja seljas kaks kampsunit. Ta oli keeratud vaiba sisse, kogu luustik oli vaiba sees,» kirjeldab Tambre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles