Ameeriklanna abiellus oma venna mõrvas süüdimõistetud mehega (1)

Elu24
Copy
Ameeriklanna Crystal Straus ja abikaasa John Tiedjen.
Ameeriklanna Crystal Straus ja abikaasa John Tiedjen. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameeriklanna Crystal Straus abiellus oma venna mõrvas süüdimõistetud mehega, John Tiedjeniga (57), kes istus viimased 32 aastat trellide taga.

Crystal Straus abiellus sel nädalavahetusel Ohio osariigis John Tiedjeniga. Paari abielu teeb eriskummaliseks asjaolu, et Tiedjen mõisteti 1989. aastal süüdi Strausi poolvenna Brian McGary, mõrvas, vahendab Mirror

«Muidugi ma armastan teda. Kui ma teda ei armastaks, siis ma ei istuks siin koos temaga,» ütles Straus teleintervjuus. Tiedjen tõdes, et armastab Strausi kogu südamest. «Ma ei mõtle kellestki teisest ja tahan kogu oma ülejäänud elu temaga veeta,» ütles Tiedjen.

Tiedjen küsis Strausi käest tähtsa küsimuse aastavahetusel, kui nad üksteisega telefonis rääkisid. Toona ei olnud paar veel teadlik, kas Tiedjen üldse kunagi vabadusse pääseb.

Nende suhtlus sai alguse 2016. aastal, kui Straus kirjutas Tiedjenile kirja, milles naine talle andeks andis. Tiedjen kirjutas naisele vastu ja ütles, et tema Strausi poolvenda ei mõrvanud.

Straus abiellus Tiedjeniga pärast seda, kui mehe süüdimõistmine tühistati ja ta vabadusse pääses. Hetkel on Tiedjen koduarestis ja ootab uut kohtuistungit.
Straus abiellus Tiedjeniga pärast seda, kui mehe süüdimõistmine tühistati ja ta vabadusse pääses. Hetkel on Tiedjen koduarestis ja ootab uut kohtuistungit. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Tiedjen ise oli Strausi poolvenna kasuvend. 18-aastane McGary leiti 1987. aastal surnult tema magamistoast. Lisaks noahaavadele oli mõrvar McGary't korra ka lasknud. Selleks ajaks olid kasuvennad ühe katuse all elanud juba kolm aastat. Tiedjen oli toona 25-aastane ja oli politseinikele öelnud, et ta ei mäleta, mis tol ööl, kui McGary mõrvati, juhtus. 

Tiedjen mõisteti McGary mõrvas süüdi ja oli viimased 32 aastat vangis. Ta ise väidab, et on süütu. Tänaseks on Tiedjeni süüdimõistmine aga tühistatud ja teda ootab ees uus kohtuprotsess, kus tal on võimalus oma süütust tõestada. Esimene istung leiab aset 31. augustil ja Tiedjen on seni koduarestis. 

Tiedjeni advokaadi Kimberly Kendall Corrali sõnul ilmusid seoses McGary mõrvaga välja uued fotod. «Kohtunik otsustas, et oleks need fotod toona asitõenditena esitatud, oleks kohtuistungi tulemus olnud teine,» sõnas Corral. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles