Üleskutse: aita leida Täpile tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2012 gaalale saabujad 02.02.12
Üheltki korralikult peolt ei puudu kunagi ka staarreporter ja -fotograaf Tipp ja Täpp, kes suudavad üllatada publikut alati ka enda disainitud kostüümidega
EMA 2012 gaalale saabujad 02.02.12 Üheltki korralikult peolt ei puudu kunagi ka staarreporter ja -fotograaf Tipp ja Täpp, kes suudavad üllatada publikut alati ka enda disainitud kostüümidega Foto: Jelena Rudi

Täpp aka Mari-Leen Albers otsib Facebooki vahendusel tööd.

«Otsin ametlikult tööd, kellel midagi põnevat pakkuda on ja arvab, et ma sobin, siis: marileen@marileenalbers.com,» kirjutab näitsik oma Facebooki profiilis.

Kuna Tipp ja Täpp on lahutamatud nagu kokkukasvanud siiamikaksikud, siis vaevalt ka tööd üksnes ühele otsida tuleb.

Niiet lugejad - siit üleskutse teile. Kellena võiks Täpp tööle asuda?

Elu24 arvab, et Tipp ja Täpp oleksid jumalikud staarmoedisainerid, samuti sobiksid nad nii laste- kui noortesaatejuhtideks ja kuna on näha, et neil on suur lastelembus, kasvõi pehmete karvaste mänguasjade näol, ning et nad koos ka lapsemeelsetena mõjuvad, siis võib-olla peaksid nad hoopis lasteaia kasvatajatena kätt proovima.

Elu24 on varemgi olnud edukas staaridele tööotsimises. Teiste hulgas on tööle saanud näiteks Nõia-Ints ja Intsu-Inga aga ka staarmetroseksuaal Vaido Neigaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles