Täna algas piletite eelmüük Example kontserdile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Example
Example Foto: Promopilt

Täna algas piletite eelmüük edetabelite lemmiku Example'i 5. aprillil toimuvale kontserdile Rock Cafes. Piiratud kogus pileteid Baltimaade ainsale showle on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Viimase aja raadiote edetabelite lemmik Example on Suurbritannia laulja ja räppar, kelle kolmas album «Playing in the Shadows» ilmus möödunud aasta septembris debüteerides kahe number üks singliga edetabelis UK Album Charts.

Example tegi oma esimese edetabelietteaste 2009. aasta septembris, kui ilmus «Watch the Sun Come Up», mis oli esimene singel tema teiselt albumilt «Won't Go Quietly». Kolmandalt albumilt «Playing in the Shadows» pärinev singel «Changed the Way You Kiss Me» jõudis üle Euroopa mitmetesse edetabelitesse.

Piiratud kogus pileteid Example'i kontserdile hinnaga alates 18 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontsert on vanusepiiranguga 16 eluaastat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles