NALJANURK TikTokis lööb laineid konto, kus kehastatakse väikse videotöötluse abil Putinit

Elu24
Copy
Venemaa president Vladimir Putini kehastamine. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Venemaa president Vladimir Putini kehastamine. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok/1FaceRussia

TikTokis toimetab juba möödunud aasta detsembrist konto, mille videoid teeks justkui Venemaa president Vladimir Putin. Vaid ühe rakenduse abil on jäetud nii tõetruu mulje, et videoid peab vaatama lausa korduvalt, et kindlaks teha, kas tegu on ikka videotöötluse imedega. 

1Facerussia TikToki kontol on hulgaliselt videoid, kus tegutsevale inimesele on ette töödeldud Vladimir Putini nägu. Videod üllatavad vaatajaid uskumatuna näiva reaalsusega. Alles eile postitati kontole väike video jõusaalist, kus «Putin» imelise kergusega kõhulihaseid teha vihub ja lausa õhus hõljub. 

@1facerussia

Самое сложное в тренировках – удержаться и не снять видео 😏 #нашипарнинаeuro2020 #gymlife #superpowers

♬ original sound - Vladimir Grand

«Selle vaatamine tundub ebaseaduslik,» märgib üks. «Ma arvan, et ma ei peaks seda vaatama,» vihjab teinegi kommenteerija sellele, et video vaatamine tundub justnagu lubamatu. Nalja visatakse ka selle üle, et ehk polegi need töödeldud videod, nagu videokirjeldustes on märgitud. «Sa tead, et see ei ole isegi töödeldud, sest see on Venemaa,» rebitakse kildu. 

Kõige rohkem vaatamisi on konto algusaegadel postitatud videol, millel on hetkel lausa 94 miljonit vaatamist. Videos taaslavastab «Putin» fotot nooruspõlvest. Vaata menukat videot allpool!

@1facerussia

Годы летят...Но старая рубашка ещё налезает #естьсходство #необычныйобраз #непоймивочто

♬ оригинальный звук - Oksukpaevak

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles