Martin Müürsepp sai jõulukingiks poja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kossuässa Martin Müürsepa ja tema elukaaslase Angeelika Tsvetkova perre sündis 5. detsembril poeg, kes sai nimeks Martin Romando Tsvetkova.
Kossuässa Martin Müürsepa ja tema elukaaslase Angeelika Tsvetkova perre sündis 5. detsembril poeg, kes sai nimeks Martin Romando Tsvetkova. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Endise kossuässa Martin Müürsepa (37) ja tema elukaaslase Angeelika Tsvetkova (40) perre sündis 5. detsembril poeg, kes sai nimeks Martin Romando Tsvetkov.  See oli tore, aga ootamatu üllatus kõigile, sest tegelikult oli sünnitus plaanitud alles veebruari algusesse, vahendab õnnelike vanemate rõõmu Kroonika.

«Sel korral oli tegu raske sünnitusega – poja otsustas juba seitsmendal kuul ilmavalgust näha,» räägib Angeelika. «Ta kaalus mul kõigest 1860 grammi ja võttis seejärel veel alla, 1650 grammi peale. Pärast sündi veetis tilluke tegelane pea kuu intensiivosakonnas.»

Martin oli terve raske protseduuri ajal naisele sada protsenti toeks. Muide, naise soovi kohaselt kannavad mõlemad lapsed tema enda perekonnanime ehk siis Tsvetkov. «Ma tegin sellise ettepaneku ja mu mees ei olnud vastu,» sõnab Angeelika.

Küsimuse peale, kas nende kooselus on kõik ikka korras, kinnitab naine, et see on tõepoolest nii. «Ma pean küll kahjuks tunnistama, et mul ei ole isegi oma mehe jaoks hetkel aega, pühendun ainult oma lastele.»

Peres kasvab veel kaheaastane pisipõnn Isabel, kes rõõmustas väikevenna üle. Angeelikal on varasemast kooselust ka täiskasvanud poeg Artur.

Palju õnne õnnelikele lapsevanematele ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles