Amy Winehouse andis üllatuskontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Reuters / Scanpix

Lauljatar Amy Winehouse andis Londonis kolmapäeva õhtul üllatusesinemise.

Meelemürgiprobleemidega kimpus olev staar, kes jättis eelmisel kuul arstide käsul ära kõik eelseisnud Suurbritannia turnee kontserdid, ilmus ootamatult Soho ööklubisse «Jazz After Dark», kandes seljas samu rõivaid, millega ta eelmisel õhtul oli fotograafide vaatevälja sattunud, vahendab Femalefirst.

Lauljatar, kes oleks pidanud kunagiste plaanide kohaselt kolmapäeval esinema Cardiffis, International Arena – nimelises kontserdipaigas, istus klubilauas sõpradega alkoholi juues ning fännidega sõbralikult vesteldes ja astus seejärel lavale, et esitada valik oma suurimatest hittidest.

Kuigi ta nägi oma pesemata teksapükstes, liibuvas roosas vestis ja rasvaste juustega üsna räpane välja, õnnestus tal intiimses õhkkonnas publik väljapeetud ja viimistletud 15-minutilise esinemisega täielikult võluda. Kuid paraku võtsid asjad pärast klubist lahkumist 24-aastase Winehouse´i jaoks halvema pöörde.

Amy, kes otsustas pärast esinemist veel mõned joogid võtta, nägi väidetavalt üsna halb välja, kui ta kella kahe ajal öösel kontserdipaigast lahkus ning «kõige ja kõigi peale» karjuma hakkas.

«Ta oli tõesti kontrolli alt väljas ja agressiivne. Ta isegi sülitas mõnede fotograafide ja inimeste peale, kes teda väljas ootasid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles