Jätkub portreefilmide sari

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Swenkad” räägib salgast Lõuna-Aafrika Vabariigi epakatest meestest, kelle välimuses peegeldub nende sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik.
„Swenkad” räägib salgast Lõuna-Aafrika Vabariigi epakatest meestest, kelle välimuses peegeldub nende sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik. Foto: Internet

Uue kunsti muuseumis jätkub humoorikate portreefilmide sari „Rõõmsad inimesed".

Reedel, 23. jaanuaril kell 18 linastub rootslaste Johan Palmgreni ja Åsa Blanchi „Ebba ja Torgny - armastuse imelised teed".

Torgny tegi Ebbale abieluettepaneku 20-aastaselt. Ebba isa ütles tollal ei! Nüüd, 60 aastat hiljem kohtuvad "noored" taas.

Film jutustab armastusest ja saatusest, kahtlustavatest sugulastest ja surma eest põgenemisest. Kunagi pole hilja armuda...
2003. aastal valminud film on 59 minutit pikk.

Laupäeval, 24. jaanuaril kell 18 on uue kunsti muuseumi ekraanil Jeppe Ronde „Swenkad".

Lõuna-Aafrika Vabariigis üles võetud 72 minuti pikkune film kõneleb salgakesest meestest, kes apartheidijärgses Lõuna-Aafrikas riietub epakatesse kostüümidesse.

Üleslöömine pole ent vaid väline, selles peitub meeste sisemine hinge- ja vaimuelu, olevik ja tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles