Naiste käed, dj pult ja muusika- debüteerivad naised puldis

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste käed, dj pult ja muusika- debüteerivad naised puldis
Naiste käed, dj pult ja muusika- debüteerivad naised puldis Foto: Club Hollywood

DJ pult, naiste käed, muusika- selline kooslus ootab Club Hollywoodi uuel üritusel naised PULDIS. Debüütpidu lansseeritakse kolmapäeval, 18. jaanuaril. Kolm naist löövad (võib-olla, et kontsakingaga) klubiukse lahti, panevad pähe kõrvaklapid, kohendavad kleiti ning asuvad suure hoole ja õrnusega DJ puldis muusikat puudutama. 

curlykills: annab energiat electro-house mängides
Kris (aka DJ Hirv): urban saab kokku dnb & dubstepiga
Liisi: rnb seob end “pehme peavoolu mustamuusikaga”

curlykills: «Mulle meeldib energiline muusika, mille järgi saab ennast tühjaks tantsida. Enamjaolt electro house. Plaadikeerutamise huvi tekkis poolteist aastat tagasi. Miks? Näis, et DJ-del on alati kõige lõbusam tööpäev... Töö-öö? Ja eelmise aasta juunis sain esmakordselt ka järgi proovida. Hmmm, kuidas nüüd öelda, mis tunne see oli? This kitchen is awesome!»

Kris’ile meeldib vaheldus. Kolmapäevase muusikaretsepti koostisosadeks on dnb, dubstep ja urban. Kris on eelnevalt Slingshot Party raames Club Hollywoodis inimesi tantsitanud ning sel kolmapäeval ootab teda ees järjekordne võimalus oma lemmikmuusikat jagada.

Liisi oli aastaid jälginud erinevaid lemmik-Dj-sid mitmetel üritustel inimesi errjabee rütmidega moosimas ning järk järgult tekkis ka tal endal vastupandamatu kihk neid vinüülplaate oma käega katsuda. Aasta tagasi tundus aeg küps olevat ja nii astus ta oma hea sõbra MVP juurde ning palus temalt esimesi näpunäiteid. Süda kuulub Liisil 90ndate RnB muusikale ja Soulile.

Õhus on naiselikkust, varieeruvat lähenemist muusikale ning uut hingamist kolmapäevastele üritustele. Kui kellegi õrn käsi peaks liialt värisema, hoiab seda ja vajutab õiget nuppu DJ MVP.

Lisaks DJ puldi nais-tiimile on kohal ka O.M.G. Dancers!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles