VÕÕRAGA VOODIS Sloveenia vutitäht on nii pettunud, et võib karjäärile joone alla tõmmata

Elu24
Copy
Sloveen Josip Iličić pärast löödud väravat Valencia vastu käesoleva aasta veebruaris.
Sloveen Josip Iličić pärast löödud väravat Valencia vastu käesoleva aasta veebruaris. Foto: DANIELE MASCOLO/REUTERS/Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi Bergamo Atalanta on teinud suurepärase hooaja nii riigi meistriliigas Serie A-s, kui ka Meistrite liigas. Väga vahvalt on mänginud ka klubi sloveenist kaitsetäht Josip Iličić. Kuni siiani...

Saapamaalt pärinevate kuulujuttude põhjal on 32-aastane Iličić praegu mustas masenduses ning planeerib isegi sportlaskarjääri lõpetamist.

Põhjus on selles, et pisivigastuste küüsis olnud Iličić palus klubilt luba minna kodumaale, et perega kvaliteetaega veeta. Vutitäht lootis salamisi oma kallist kaasat koduvisiidiga üllatada. Kuid naine üllatas hoopis jalgpallurit.

Räägitakse, et kui Iličić koju jõudis, tabas ta armsa naise võõra mehega lustlikult voodirõõme jagamas.

Sloveen olla täiesti masendunud ning Itaalia väljaande La Gazzetta dello Sport allikatele tuginedes väidetakse, et Iličić kavatseb vutimehe karjäärile koguni joone alla tõmmata.

Olgu tõde, milline tahes, Atalanta mängijad andsid pärast laupäevast Serie A matši sloveenile au. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grandi❤️

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Bergamo klubi meistrisarja hooaeg lõppes küll kaotusega Milano Interile, kuid kokkuvõttes saadi kaela Itaalia meistrivõistluste pronksmedalid.  

Fantastilise hooaja teinud Iličić lõi Atalanta eest 15 väravat ning viiel korral on ta skoorinud ka Meistrite liigas. Euroopa tippliigas kohtub Atalanta Pariisi Saint Germainiga 12. augustil. 

Eks ole näha, kas murtud südamega Sloveenia vutistaar liitub koduklubiga Meistrite liiga kohtumisteks või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles