«Meie aasta Indoneesias» viimases saates tekitas kohutav laevareis lastes palju pahameelt: teil pole transpordi suhtes enam sõnaõigust!

Elu24
Copy
Foto: Kaader saatest

«Meie aasta Indoneesias» viimases osas võttis reisipere ette emotsiooniderohke seikluse Indoneesia kõige radikaalsemasse islami provintsi. «See oleks rohkem meeldinud, kui ma oleks väike laps olnud, sellepärast, et siis poleks aru saanud, kui kole ja halvad asjad on,» ütles Kristjan reisi kokkuvõtteks koduteel. 

«Meie aasta Indoneesias» saade hakkab lõpule jõudma ning viimases saates saime teada, kuidas kulgeb elu Indoneesia kõige radikaalsemas islami provintsis ning kuidas saavad usu proovile panemisega hakkama Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar koos teismeliste laste Andrese ja Kristjaniga.

Indoneesia riik koosneb väga paljudest väga erineva kultuuriga piirkondadest ning seal austatakse erinevaid religioone. Kõige populaarsem uskudest on islam, Indoneesia on maailma suurim islamienamusega riik. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles