Soome jalgpalliklubi liikmel lasub raske seksuaalkuriteo kahtlus

Elu24
Copy
Jalgpalliväljak. Pilt on illustreeriv.
Jalgpalliväljak. Pilt on illustreeriv. Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON via www.imago-images.de/imago images/Sven Simon/Scanpix

Ahvenamaa jalgpalli esindusklubi Marienhamni IFK liikmel lasub raskete kuritegude kahtlus, kirjutasid reede hommikul kohalikud ajalehed Nya Åland ja Ålandstidningen.

Ahvenamaa ringkonnakohus kinnitas, et jalgpallur on kinni peetud ning teda kahtlustatakse kahes eriti julmas vägistamises ja veel ühes kallaletungis ning vägistamises.  

«Loomulikult oleme šokis. See on õudne kuritegu, selle pole kahtlustki. Kriminaalne käitumine, eriti vägivaldne, on asjad, mida me ei aktsepteeri. See on täielikult klubi tõekspidamiste vastane tegevus. Äärmiselt halb olukord,» rääkis Marienhamni IFK tegevjuht Dan Mikkola Iltalehtile.

Kõlakad levisid

Väikeses kohas (Ahvenamaal elab pisut üle 28 000 inimese) levivad jutud kuriteokahtlustest kiiresti. 

«Kuulujutud levisid juba eelmisel nädalal, kuni viimaks võeti ta pühapäeval politsei poolt vahi alla. Eile anti teada, et meie klubi mängija jääb eeluurimise ajaks vanglasse,» lisas Mikkola.

IFK Mariehamni juhatus peab reedel igakuise koosoleku, kus tõenäoliselt otsustatakse kas mängija jätkab klubi liikmena või ei.  

«Peame maha istuma ja faktidele näkku vaatama ja juhtumit analüüsima, enne kui tuleviku suhtes otsuse langetame,» selgitas Mikkola. 

Eile teatati, et Soome jalgpalliliigas jätkatakse mängudega 1. juulil, meeskondlikud vutitreeningud on esialgsetel andmetel lubatud alates juunikuust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles