INTIIMSED KAADRID Brigitte Susanne Hunt tunnistas lõpuks, et on oma tantsupartneriga pikalt koos olnud!

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja tantsutreener Indrek Mägi.
Brigitte Susanne Hunt ja tantsutreener Indrek Mägi. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Juba mõnda aega on sahistatud, et Eesti esikaunitari süda on jälle võetud. Kõlakatele valas õli tulle intiimne tantsuvideo, mille Brigitte eile öö hakul Instagrami üles pani. Nüüd on asi kindel – raadiohääl ongi tantsutreeneriga ühte heitnud.

Juba mõnda aega on sahistatud, et Brigitte ja tema tantsutreener Indrek Mägi on lähedased ka trennisaalist väljas. Möödunud nädalavahetusel märgati paarikest koos Lääne-Virumaa metsas kettagolfi mängimas, samuti on Indrekut nähtud Väike-Maarjas Brigitte uhke Volkswageni roolis.

Seni kuulujutu tasandile jäänud kahtlustele lisas kinnitust Brigitte Instagrami story, kus ta Indrekuga väga intiimselt tantsu keerutab. Silma jääb see, et eile hilisõhtul üles pandud videos ei tantsi paarike mitte spordisaalis, vaid kellegi elutoas. «Sorri, alumised naabrid,» lisas seltskonnakaunitar videole kelmika märkuse.

Kas tantsupartnerid või midagi enamat?
Kas tantsupartnerid või midagi enamat? Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

«Toredat rahvusvahelist tantsupäeva ja siin on minu uus tantsuhobi peale bachata: kizomba. Teist korda tantsin,» kirjutas Brigitte veel. Kizomba on Aafrikast pärinev muusika- ja tantsustiil, mille eripäraks on partnerite lähedus, sensuaalsus ja romantilisus. Rahvusvahelist tantsupäeva tähistatakse 29. aprillil.

Teadaolevalt tutvusid Brigitte ja Indrek aastavahetuse kanti bachata-tantsu trennides. Kui varem oli Brigitte hoidunud suhet avalikult kommenteerimast, siis neljapäeva õhtul kinnitas ta lõpuks, et on Indrekuga koos olnud juba kolm kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles