SUUR MUUTUS ⟩ Instastaar Anita Sibul läbis valusa iluprotseduuri: muidugi mul olid mõned hirmud

Elu24
Copy
Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Instagram

Instakaunitar jagas Instagramis fännidega, kuidas tal läks iluprotseduur, mille peale neiu oli juba ammu mõelnud.

Kuna piirid on kinni ja reisida ei saa, võttis muidu väsimatult maailma radu tallav Anita Sibul ette asja, mida oli ammu soovinud teha. Ta jagas Instagrami storys fännidega ka põhjalikult oma hirmusid ning protseduuri ning tulemusi.

22-aastane suunamudija läks kõigist kartustest hoolimata iluravisse. Neiu lasi oma huultele teha täitesüstid. «Mul olid mõned hirmud,» tunnistas ta ning avaldas arvamust, et täitesüstid hirmutavad paljusid. «Mulle ei meeldi nõelad!» märkis ta.

Siiski otsustas ta põhjaliku uurimise järel valulise protseduuri ära teha. Anita sõnul on kõige olulisem korralik professionaalne koht leida ning mitte pärast «ära kaduda», vaid ka tulemust kontrollimas käia.

Anita jagas pr0tseduuri käiku üksikasjalikult Instagrami loos.
Anita jagas pr0tseduuri käiku üksikasjalikult Instagrami loos. Foto: Anita Sibul

Instastaari sõnul aitab see näo tasakaalu viia - enda arvates olid tal siiani suurte silmade kontrastiks kitsad huuled. «Mu eesmärk on saada võimalikult loomuliku välimusega huuled,» selgitas ta. Tema sõnul ei tohi ükski tänaval vastu tulev võõras aru saada, et midagi on kunstlik.

Hiljem otsustasid nad arstiga koos veel veidi lisa panna. Tulemusega on Anita aga rahul - naeratades jäävad huuled nähtavaks, samas on igemeid vähem näha, avaldas ta oma 18000 jälgijale.

View this post on Instagram

I FINALLY DID SOMETHING I'D BEEN THINKING OF FOR MONTHS! Lip fillers! And I filmed the full process for you! Here is the result but you can hear allll about it and my thoughts (goals, fears, why & where etc) in my stories! I will save it in the highlights so you can always watch it again? I really hope it helps the ones who have ever thought about getting their lips done ❤️ Btw, @christinas_clinic has special lip offers right now too! Check www.christinasclinic.ee or swipe up on my last stories for more✔️ Thank you for giving me a prettier smile! . . . #lipfillers #huuletäitesüstid #huultetäitesüstidtallinn #christinasclinic #bettersmile #storytime #tallinn #estonia #estoniangirl #beautyclinic #esthetical

A post shared by Anita Sibul | Fashion & Travel (@anitasibul) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles