KADUNUD KOROONAS Koidu ja Laura euroloost tehti hirmnaljakas uusversioon

Elu24
Copy
Koit Toome ja Laura Eurovisiooni lauluvõistlusel Kiievis.
Koit Toome ja Laura Eurovisiooni lauluvõistlusel Kiievis. Foto: AP/Scanpix

Koit Toome ja Laura Põldvere kolme aasta tagusest euroloost «Verona» tehti uus versioon, et see sobiks paremini praeguste sündmustega.

Eurovisioonifänn Shir-El, kes on varemgi eurolauludest paroodiaid teinud, võttis eilsete uudiste ja koroonakriisi valguses ette Eesti kunagise võistlusloo «Verona».

Paroodia jaoks on võetud Koidu ja Laura esitus 2017. aasta Eurovisioonilt ning sellele uued sõnad peale lauldud – Verona on asendatud loomulikult koroonaga. Samuti mõtiskletakse loos selle üle, kas viirus sai alguse nahkhiirtest, koertest või kassidest.

Eile teatas Euroopa ringhäälingute liit, et Eurovisioon jääb ära ning see toimub tõenäoliselt aasta pärast samas kohas ehk Rotterdamis. Eesti Laulu peaprodutsendi Tomi Rahula teatel pääseb tänavu Eurovisioonilt kõrvale jäänud Uku Suviste tuleval aastal otse Eesti Laulu poolfinaali, ent kui ta ei võida, siis jääb tal võistlusele minemata.

See tähendab, et meil on vaja uut eurolugu. «Meil ei olnud aega silmagi pilgutada ja meil on Eesti võistluslugu juba olemas!» viskas Shir-El nalja. Kahjuks ei saa koroonalaulu tegelikult Eurovisioonile saata, kuna selle meloodia on juba aastaid avalik.

Aga naljakas on ikkagi! Kuula ja vaata, kuidas Koit ja Laura koroonas kaduma on läinud:

Laura Põldvere kuulas uue versiooni Elu24 palvel ära ning meenutas, et sama nalja tehti Eurovisioonil juba sel aastal, kui nad osalesid. «Uskumatu, kuidas praegu oleme olukorras, mida keegi poleks osanud ette kujutadagi,» ütles Laura ning pani kõigile südamele, et tuleb ennast ja oma lähedasi hoida.

Laura lisas, et karantiiniajal keskendub ta DigiLaura projektile, et muusika kodudesse tuua ning keerulisel ajal lootust ja rõõmu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles