Laulja Uudo Sepp meenutab aastat, mil ta oma Selverist leitud pruudiga koos on olnud

Elu24
Copy
Uudo Sepp ja Kelly 20. augustil 2019 presidendi vastuvõtul Kadrioru roosiaias.
Uudo Sepp ja Kelly 20. augustil 2019 presidendi vastuvõtul Kadrioru roosiaias. Foto: Eero Vabamägi

Laulja Uudo Sepp (22) on tänaseks oma kallima Kellyga koos olnud juba aasta. Uudo meenutas südamliku postitusega möödunud suhte-aastat, mille ta koos Kellyga veetis.

«Eesti otsib superstaari» viimase hooaja võitja Uudo Sepp tähistab täna esimest aastapäeva oma kallima Kellyga. Laulja postitas Instagrami südamliku postituse, millega meenutab värvilist aastat, mille noored on koos veetnud.

«MEIL TÄITUS AASTA!!» hõikas Uudo postituse alguses.

Laulja tunnistas, et tal ei ole elus ühtegi nii värvilist ja ägedat aastat veel olnud! «Sinuga aasta jooksul on olnud kokku 6 reisi ja iga neist imelisem kui teine!! Eesti Laul, muusikaauhinnad ja palju-palju ägedaid seiku veel,» kirjeldas Uudo emotsionaalselt.

«No kõige tänulikum olen selle Selveri eest, kus kohtusime esimest korda,» kirjutas laulja ja lisas lõpetuseks, et varsti on temalt oodata ka uut muusikat.

«Kusjuures varsti tuleb välja ka laul meist pühendatud sulle!!» vihjas Uudo ja märkis postituse juurde ära: «see laul on meist, kes on leidnud teineteist» ning «väga moosine».

Ka Kelly jagas enda sotsiaalmeedias paari ühist pilti ning kirjutas postituse pealkirjas järgmiselt: «Juba 1 aasta on meil täis ja pikk tee veel ees... nii palju seiklusi ja häid mälestusi. Armastan sind üle kõige!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles