Koit võidab Getteri fännide toel R2 aastahiti kolmandat korda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastahitt 2010 võitja oli Koit Toome
Aastahitt 2010 võitja oli Koit Toome Foto: Maiken Staak

Kahel aastal järjest Eesti vanima muusikaküsitluse Raadio 2 aastahiti tabelis triumfeerinud Koit Toomel on päris arvestatav võimalus esikoht kinni panna ka sel korral - seda singliga «Valged ööd», mis mehel aasta esimeses pooles koos Getter Jaaniga kahasse ilmus.

«Eks oma tuttavate seas on ikka jutuks tulnud, et hääletus käib ning äkki kaks ilma kolmandata jää,» pole Koit oma võiduvõimaluste suurendamisele ise väga kaasa aidanud, kirjutab Õhtuleht.

«Nagu öeldakse – osavõtt on olulisem kui võit. Seda enam, et pärast minu viimast plaati «Kaugele siit» on ainuke uus singel olnud koostöös Getter Jaaniga, nii et eks mul natuke keeruline siin ole teistele vastu astuda,» jäi Koit tagasihoidlikuks.

Võidu korral saavutaks Koit Toome midagi sellist, millega pole siiani R2 aastahiti 17-aastase ajaloo jooksul hakkama saanud mitte ükski muusik – viia tiitel koju kolmel korral järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles