KÄBID KÄNNUST KAUGELE Beckhami pojad fännavad isa koduklubi suurt rivaali

Elu24
Copy
David Beckham koos poja Romeoga tennisevõistlust jälgimas. Romeole jäi pisik külge ning nüüd ihkab poiss tenniseprofiks saada.
David Beckham koos poja Romeoga tennisevõistlust jälgimas. Romeole jäi pisik külge ning nüüd ihkab poiss tenniseprofiks saada. Foto: Tony O'Brien/REUTERS/Scanpix

Inglise jalgpallilegendi ja stiiliikooni David Beckhami poeg Romeo Beckham ei olegi isa kauaegse koduklubi Manchester Unitedi fänn. 17-aastane noore Beckhami iidoliks on hoopis ManU igipõline Londoni rivaal.

David Beckham kasvas üles küll ühes Londoni eeslinnas, kuid 16-aastaselt kolis Manchesteri, kus liitus sealse suurklubiga. Manchester Unitediga võitis praegu 44-aastane Beckham kuus Inglimsaa meistritiitlit ja ka Euroopa klubjalgpalli tähtsaima trofee - Meistrite liiga. 2003. aastal liitus Beckham Madridi Realiga. 

1999. aastal võitis Beckham Manchester Unitediga Meistrite liiga karika.
1999. aastal võitis Beckham Manchester Unitediga Meistrite liiga karika. Foto: PHIL NOBLE/AP/Scanpix

Beckhami jälgedes ei käi aga ükski tema kolmest pojast. Nii Romeo, tema vanem vend Brooklyn (20), kui ka noorem veli Cruz (14) treenisid kõik Londoni tippklubis Arsenal, enne kui otsustasid mitte hakata profijalgpalluriteks. Arsenali fännideks on nad ka jäänud.

Romeo Beckham on tulihingeline jalgpalliklubi Londoni Arsenali fänn. Arsenali sall on poisi toas aukohal.
Romeo Beckham on tulihingeline jalgpalliklubi Londoni Arsenali fänn. Arsenali sall on poisi toas aukohal. Foto: instagram.com

Vennad Beckhamid käesoleva aasta alguses:

Beckhami abikaasa Victoria Beckham ütles, et pojad ei tahtnud isale meelehärmi teha. «Esimesena teatas Brooklyn, et ei taha enam jalgpalli mängida, seejärel Romeo. Mäletan hästi, kui Romeo mulle ütles, et ta ei taha isa ärritada,» rääkis Victoria.

Beckham rääkis mullu The Mirrorile, et lastel on teised hobid. «Kui teada sain, et Romeo ei taha jalgaplliga tegeleda, tundsin end osaliselt hävitatuna. Teine pool seevast tundis tohutut vabanemist. Poistel on teised kired, ja mulle see meeldib,» lisas Beckham.

Romeo, kes on töötanud ka näiteks Burberry heaks modellina, püüab läbi murda profitennises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles