Kobe Bryanti leinamine pöördus «tähistamiseks»

Elu24
Copy
Roosid ja Kobe Bryanti mängijasärgid oli eile asetatud kohtadele, kus Bryant ja ta tütar Gianna viimati kõrvuti istudes Los Angelese Lakersi kodumängu vaatasid.
Roosid ja Kobe Bryanti mängijasärgid oli eile asetatud kohtadele, kus Bryant ja ta tütar Gianna viimati kõrvuti istudes Los Angelese Lakersi kodumängu vaatasid. Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports/Scanpix

Eelmisel pühapäeval traagiliselt hukkunud korvpalluri Kobe Bryanti koduklubiks oli läbi karjääri Los Angeles Lakers. Eile pidas Lakers koduhallis esimese korvpalliliiga NBA kohtumise pärast Bryanti helikopteriõnnetust.

Reedel oli Los Angelese Lakersi koduareen Staples Center nagu ei kunagi varem. Roosid ja Kobe Bryanti mängijasärgid oli eile asetatud kohtadele, kus Bryant ja ta tütar Gianna viimati kõrvuti istudes Los Angelese Lakersi kodumängu vaatasid. Areeni ees olid tuhanded fännid.

Enne Lakersi kodumängu olid Staples Centeri areeni ette kogunenud tuhanded leinajad 
Enne Lakersi kodumängu olid Staples Centeri areeni ette kogunenud tuhanded leinajad Foto: PATRICK T. FALLON/REUTERS/Scanpix

Enne matši esinesid R&B artistid Usher ja Boyz II Men, ning Lakersi staarmängija LeBron James pidas emotsionaalse kõne, mis tõi publikul pisarad silma.

James sõnas :«Ma peaksin nüüd mälestuskõne pidama ja mul on midagi paberile isegi valmis kirjutatud, kuid ma jätkan teistmoodi. Täna tähistame 20 aasta jooksul valatud higi ja verd ja pisaraid. Tähistame räsitud keha, vigastustest väljatulekut, kõike. Lugematuid treeningtunde ja pühendumist, millest suuremat ei ole. Täna tähistame, et üks kutt tuli 18-aastaselt NBAsse. ja mängis Los Angeles Lakersis kuni 38 eluaastani. Temast sai parim isa.»

Los Angeles Lakersi korvpallur LeBron James pidas eile Staples Centeris suure rahvahulga ees emotsionaalse kõne kauaaegse Lakersi mängija Kobe Bryanti mälestuseks. 
Los Angeles Lakersi korvpallur LeBron James pidas eile Staples Centeris suure rahvahulga ees emotsionaalse kõne kauaaegse Lakersi mängija Kobe Bryanti mälestuseks. Foto: Robert Hanashiro/USA Today Sports/Scanpix
LeBron James
LeBron James Foto: Ringo H.W. Chiu/AP/Scanpix

Kodumeeskonnal tuli korvpalliliiga NBA matšis siiski tunnistada külalismeeskonna Portland Trail Blazersi paremust 127:119.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles