RANNAPIIGA ⟩ Instastaar Anita Sibul tekitab fännides tugevaid tundeid

Elu24
Copy
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Erakogu

Instakaunitar ja sisulooja Anita Sibul (21) jagas fännidega hetke Hawaiilt, kus ta põlvini madalas vees rannamõnusid nautis. Üks Anita fännidest reageeris aga pildi peale otsekohese väljaütlemisega: «ma tahan sind». 

Anita tahtis rannapildiga teada, kas tema fännid on Hawaiil käinud ja milline on nende arvamus?

Üks fännidest ei pannud aga küsimust tähelegi ning reageeris pildil nähtu peale. «Ma tahan sind,» kirjutas ta julgelt ning sellele järgnesid palved «vasta» ja «palun ütle midagi».

Teine fänn ei osanud pildi peale sõnadega reageerida ning kommenteeris lihtsalt emotikonidega: «?????».

Mõned Anita fännid panid aga küsimust tähele ja kommenteerisid pildi alla, et nad ei ole käinud, kuid tahavad minna. «Mina lähen Hawaiile molluskeid ja karpe püüdma nagu juutuubis õpetatakse,» vasas üks Anita ligi 20 000 Instagrami fännidest. 

Anita jäi ise Hawaii osas kõhklevaks. Ühest küljest armastab instastaar seda, et vihmamets on linnast vaid 20 minuti kaugusel, inimesed on õnnelikud ning ilm on ideaalne. 

Teisest küljest hindab Anita asukohta selle järgi, kui realistlik on seal elamine. «Hawaii suurim probleem on selles, et see on keset pärapõrgut. Kõige lühem lend on Los Angelesse aga see on ikkagi kuus tundi,» kurtis Sibul, kes ei ole enda sõnul selleks veel valmis.

 
View this post on Instagram

Have you ever been to #Hawaii? What are your thoughts on it? I LOVED how just a 20min ride from the city could take you to a rainforest, people seemed sincerely happy and the weather - perfect! But as I mentioned in my last #Budapest post I like to rate places on a score of how much I'd realistically like to live there (am I the only one who does that?). And the big issue with Hawaii is that...well it's in the middle on nowhere. The shortest flight is to LA but it's still 6h which means no weekend trips if living there ? Not ready to commit to that yet and happy to enjoy the 1-3h flights between European countries?? . . . . . . #hawaii #hawaiistagram #hawaiisbestphotos #hawaiiunchained #hawaiilife #hawaiifashion #traveltalk #bikinibody #bikinigirl #greensandbeach #honolulu #beachphotography #realtalk #honoluluphotographer #beachbabe #waveshair #michaelkors

A post shared by Anita Sibul (@anitasibul) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles