Päevahoroskoop 11. detsember. Vähil terendavad mured suhtes, Neitsi tõuseb karjääriredelil

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida tähed sulle tänaseks lubavad?

Jäär

Töises õhkkonnas võib suhtlus olla raskendatud. Ilmselt on keerukam asju ajada vastassoost kolleegidega, mõni neist on ehk tõre.

Sõnn

Muudatusi tehes tasub küsida teistegi inimeste arvamust, ent otsused tuleb kõiki asjaolusid arvesse võttes siiski ise teha.

Kaksikud

Kui sul on kellegagi lahkhelisid olnud, keskendu suhete korrastamisele. Pelgalt pealiskaudse viisakusega probleemi ei lahenda.

Vähk

Aeg võib tuua probleeme partnerlussuhtesse. Kas oled ise kuidagi tujutu ega suvatse oma soove lahti seletada või käitub niimoodi sinu kallim?

Lõvi

Oled valmis alustama pikaajalisi ettevõtmisi. Olgu siis tegemist isikliku projektiga või oma koduse elu organiseerimisiga – tööd ja vaeva sa ei pelga.

Neitsi

Avaneda võib soodsaid võimalusi karjääriredelil edasi liikumiseks. Keegi sõpradest saab sind töises plaanis tõenäoliselt toetada.

Kaalud

Rõõmusta selle üle, et sul on häid sõpru. Üksi olles on sul raske eesmärke seada, tunned end täisväärtuslikuna siis, kui kuulud kindlasse ringkonda.

Skorpion

Lähed julgelt oma saatusele vastu, pelgamata teha muutusi. Kõrvalseisjate arvamus pole sulle tähtis, arvestad vaid nende inimestega, kellest hoolid.

Ambur

Rahaasjad ja armusuhted võivad miskitpidi omavahel seotud olla. Niisugune olukord võib tunduda soodne, ent sellega kaasneb ka üksjagu riske.

Kaljukits

Veenuse ja Saturni ühendus võib tekitada barjääre suhtluses. Eelistad pigem üksi tegutseda, tundub, et teised ei mõista sind.

Veevalaja

Aeg võib tuua sinu ellu tagasi inimese, kes on sulle kunagi tugevalt muljet avaldanud. Nüüd võid aduda, et sa pole kunagistest tunnetest siiamaani üle saanud.

Kalad

Peaksid rahaasjade ümberkorraldamisel olema ettevaatlik. Tasub kuulda võtta pereliikmete ja sugulaste nõuandeid, sõbrad näevad asju oma mätta otsast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles