Kunstpäevitus muutis noore meigikunstniku palge röstitud tortilla krõpsuga sarnaseks

Elu24
Copy
Ellena Brice otsustas oma tuju tõsta kunstpäevitusega.
Ellena Brice otsustas oma tuju tõsta kunstpäevitusega. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Mirror vahendab, et Greater London'ist, Orpington'ist pärit Ellena Brice (18) otsustas kõledate ja päikesevaeste sügisilmade saabudes enda tuju tõsta suvist jume meenutava kunstpäevitusega, aga asjad ei läinud plaanipäraselt.

Ellena Brice enne kunstpäevitusega katsetamist.
Ellena Brice enne kunstpäevitusega katsetamist. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ellena Brice otsustas oma tuju tõsta kunstpäevitusega ja võttes kuulda sõbrannade soovitusi, valis nahale võimalikult tumeda tooni.

Koju jõudes määris Brice palge isepruunistuva päevituskreemiga kokku ja jättis selle juhistes antud ajaks näole.

Kui Brice oli kreemi näolt maha pesnud ja vaatas peeglisse, siis kohkus ta ära, sest nägi välja nagu «ringi kõndiv Dorito (tortilla) krõps.» Noor naine üritas seejärel näolt päevitust koorida, aga see ei õnnestunud. Pruun värv oli tunginud tema nahapooridesse ja ka naise ülahuul oli pruun.

Kahetsusväärne päevitus püsis Brice'i näol järgmised kaks nädalat ja naine pidi selle peitmiseks kasutama veelgi tumedamat jumestuskreemi.

«Olin varasemalt päevituse saamiseks alati professionaali juures käinud, kuid külm ilm masendas mind ja otsustasin kunstipäevitust ise proovida,» ütles Brice.

«Nägin välja kahvatu ja kuna plaanisin välja sööma minna, siis, tahtsin teha midagi, mis paneks mind end natuke paremini tundma,» rääkis Brice.

«Halvim osa oli see, et tumeda tooni nahalt kadumine võttis aega kaks nädalat, nii et ma pidin kandma veelgi tumedamat jumestuskreemi ja püüdma mitte asju puutuda, kuna määrisin kõike,» ütles Brice.

Brice lisas, et pärast äpardust kunstpäevitusega on ta veelgi enam hakanud imetlema oma kaunist heledat inglase nahka ja otsustas, et seda ei ole millegi kunstlikuga vaja katta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles