Naine, kes on armusuhtes Boeing 737-800 lennukiga: ta on väga seksikas!

Elu24
Copy
Michele Köbke armastab lennukit.
Michele Köbke armastab lennukit. Foto: Kuvatõmmis / Instagramis

Sakslanna (30) sõnul oli see armastus esimesest silmapilgust ja nüüd soovib naine  «seksika» Boeing 737-800-ga abielluda, vahendab Daily Star.

Köbke sõnul on ta olnud oma elu armastusega - Boeing 737-800 lennukiga juba viis aastat romantilises suhtes ja ta kutsub oma armastatut «kallikeseks».

Naise väitel armus ta lennukisse 2014. aastal, kui  on ta olnud lennukisse armunud 2014. aastast, kui Boeing 737-800 pardal esmakordselt lendas ja nende vaheline suhe on naise sõnul väga füüsiline. 

«737-800 on minu jaoks väga atraktiivne ja seksikas,» ütles naine väljaandele. «Ta on kõige kaunimalt ehitatud lennuk ning väga atraktiivne ja elegantne.»

Kuid erinevalt tavalistest suhetest ei saa Michele veeta kvaliteetaega koos «poiss-sõbraga», lisades väljaandele: «Suhe lennukiga pole just lihtne, see on kohati väga keeruline.»

«Ma saan tema lähedale ainult siis, kui lendan kuhugile või kui saan tema juurde angaari, mis on juhtunud ainult üks kord mu elus,» räägib naine.

Michele kiindumust lennuki vastu tuntakse kui mehhanofiilia, mis on seksuaalne või romantiline atraktsioon suurte masinate vastu.

Kuid Michele väidab, et tema suhe Boeinguga ei erine väga palju inimsuhetest. 

Naise sõnul on ta siiski leidnud erinevaid viise, kuidas oma väljavalituga lähedust hoida, üheks viisiks on lennukist mudelversiooni valmistamine. 

Köbke ütles väljaandele: «Ma lasin oma armastatust valmistada pisema klaaskiust mudeli, millel on lisatud ka päris  Boeingu komponendid. Tegin seda selleks, et ma saaksin mingil määral oma armastust igapäevaselt avaldada.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love❤️ #objectophilia #objecktophilie #love #lightcover

A post shared by Michèle Köbke (@airlover737) on

Naine selgitas väljaandele: «See on nagu tavaline suhe, me veedame koos lõõgastavaid õhtuid, kaisutame ja magame koos.»

Michele ütles, et sai esimest korda aru, et tal on lennukite suhtes nõrkus, kui ta tegi oma esimese lennu 2013. aasta novembris.

«Mu põsed valutavad naeratamisest, ma olen kõige õnnelikum naine maailmas, kui olen koos oma lennukiga, siis mul on kõik, mida elult vajan.»

Michele peab 737-800 puhul eriti vastupandamatuks lennuki tiibu.

«Kui ma ta tiiba puudutan, lähevad mul peopesad kohe higiseks ja olen erutatud,» räägib naine.

Michele suurimaks unistuseks on oma kallimaga abiellumine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles