Emme ja beebi kinopäev: Titasõbralikel seanssidel tulevad näitamisele «Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film» ja «Kohtunik»

Spekter
Copy
«Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film» esilinastus
«Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film» esilinastus Foto: Dave Starbuck / imago images / Future Image /Scanpix

Apollo Kino korraldab teisipäeva, 10. septembril Apollo Kino Ülemistes, Eedenis, Pärnus ja Saaremaal ning 11. septembril Apollo Kino Mustamäel titasõbralikud seansid filmidele «Kohtunik» ja «Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film».

Kui emme tahab kinno, siis emme läheb kinno! Koostöös Juku Mänguasjakeskusega igakuiselt toimuval Emme ja Beebi Kinopäeval saavad kõik emmed koos beebiga meeldivalt kino nautida, kartmata, et lapse naerukilked või nutt kaaskülastajaid häiriks. Kuidas nii? Sest ka nemad on lastega!

Filmivalikut tehes lähtutakse sellest, mida uut kinokavas on ja mis sobiks ka pisikestele silmadele. Animatsioonid ja filmid on lastesõbralikus 2D formaadis. Saalis põlevad nõrgad tuled terve seansi vältel ja heli on vaiksem.

Emme ja Beebi Kinopäeva seanssidele saab pileteid osta Apollo Kinode kodulehelt või kinokassast. Kinos on sel päeval mugavad mähkimislauad ja kärude parkla.

Emme ja Beebi Kinopäevale on oodatud ka kõik issid beebidega ja miks mitte ka vanavanemad lastelastega!

Vaata lisa ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles