Mick Jagger muutis lapse saamiseks oma toitumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Jagger
Mick Jagger Foto: AP / Scanpix

Sir Mick Jagger sööb avokaadosid ja goji-marju, et ennast viljakamaks muuta.

Rolling Stonesi solist, kellel on eelnevatest kooseludest juba seitse last,  soovib väidetavalt oma praeguse elukaaslase, L´Wren Scottiga, nii väga veel üht last saada, et on selle nimel oma toitumisharjumusi täielikult muutnud, vahendab WENN.

64-aastane muusik sööb igapäevaselt suure koguse avokaadosid – mille kohta Asteegi indiaanlased teadsid öeda, et see parandab meeste seksuaalset võimekust ja vastupidavust – ning joob iga päev klaasitäie goji-marjadest tehtud mahla, mida on nimetatud ka looduslikuks Viagraks.

Himaalaja mäenõlvadel kasvavad marjad on äärmiselt kallid – üks liiter neist tehtud mahla võib maksta kuni 700 krooni – kuid väidetavalt sisaldavad need eluiga pikendavaid aineid ja rahvajuttude kohaselt elas üks Hiina mees, kes iga päev klaasikeses goji-mahla jõi, 250 aastat vanaks.

Lisaks järglaste saamise võimele on Jagger mures ka oma välimus pärast ning kasutab vananemise pidurdamiseks ülikallist Crème de la Mer- näokreemi, mis maksab enam kui 3000 krooni purk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles