Video: kuulus vegan-juutuuber Rawvana jäi reisil kala söömisega vahele (1)

Elu24
Copy
Kuulus vegan-vlogger Rawvana.
Kuulus vegan-vlogger Rawvana. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Populaarne juutuuber Yovana Mendoza Ayres on loonud endale nime kui vegan-influencer'ina, kuid kogu tema töö ja vaev varises kokku, kui jäi kogemata videole kala söömas.

Populaarne juutuuber, kes on tuntud oma toorveganluse elustiili poolest, purustas oma «taimse» impeeriumi, kui jäi kogemata videol kala söömisega.

Yovana Mendoza Ayres (29), tuntud kui kasutajanimega Rawvana on aastate jooksul saanud üle kahe miljoni jälgija oma YouTube kanalil ning naine müüb oma kodulehel lausa toorvegan toidukavasid.

Kui vlogger aga Indoneesias Balil puhkamas käis, väitis ta Instagrami postitatud pildi pealkirjas, et on taimse toidu paradiisis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️?After 24 hours of traveling I finally arrived to a place I had in my bucket list! Can you guess where I«m at? I»ll give you a hint: it«s a plant Based paradise???? ——————————— - ?DAY 6 of the 21 Day Raw Vegan Detox & Yoga Challenge! It»s like taking a retreat from the comfort of your home! The program is all about eating raw living foods, doing yoga, meditating daily and learning how to love yourself even more! ?DOWNLOAD the program and join us on the challenge➡️Link on my profile⬅️ ————————————- ✈️?Después de viajar 24 horas por fin llegue a un lugar en mi lista! Puedes adivinar en donde estoy? Te doy una pista: es un paraíso de frutas y verduras???? #rawvana _ ?DÍA 6 del Reto de 21 Días Crudivegano Detox y Yoga! Es como tomar un retiro desde tu casa comiendo alimentos vivos, haciendo yoga, medrando diario, aprendiendo de cuidado personal basado en plantas y como tener más amor propio! ?DESCARGA el programa y únete con nosotros al reto➡️Link en mi perfil⬅️ #rawvana #rawvanafam #rawvegan

A post shared by YOVANA MENDOZA AYRES (@rawvana) on

Ei läinud palju mööda, kui naise taimsest paradiisist postitas teine YouTube staar video, kus sööb salatit ning kullisilmsed fännid märkasid, et naise taldrikul on midagi hoopis keelatut- kala! 

Fännide vastulöök videole innustas Ayrest postitama videot, milles vabandab oma mitte-vegan toidukorra eest. «Ma tean, et paljud teist usaldavad mind ning kuulate mind ja te tunnete petetu ja reedetuna. Ja teil on õigus nii tunda,» ütles Ayres postitatud videos.

Lisaks väidab ta videos, et kannatab praegu tervislike probleemide käes, mis nõudis naisel dieeti vahetada ning tarbida rohkem proteiini. Arst diagnoosis naisel soolebakteri vohamise, mis sisaldab tavatult suurt bakterite hulka peensooles, kirjutab New York Post.

«Mul polnud enam ovulatsiooni,» ütles naine videos. «Ma olin põhimõtteliselt aneemiline ja mu kilpnäärmehormooni tase oli madal. See polnd väga halb, kuid see oli piiripealne.»

«Mu süda kuulub siiani vegan kogukonnale ja ma tahan korrata, et taimne dieet ei teinud mind haigeks,» lisas naine videos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles