Filmikägu: Mida «Klassikokkutuleku» režissöör René Vilbre nüüd küll eluga pihta hakkab?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Malmsten (Mart) ja Raivo Adlas (insuldi saanud Aksel) filmis «Klassikokkutulek 3: Ristiisad» järelhaagises, kus hargneb mitugi pingsat olukorda.
Mait Malmsten (Mart) ja Raivo Adlas (insuldi saanud Aksel) filmis «Klassikokkutulek 3: Ristiisad» järelhaagises, kus hargneb mitugi pingsat olukorda. Foto: Eliis Õitspuu

Kuku Raadio saates «Filmikägu» käis sel korral külas filmitegija René Vilbre, kes on Eesti edukaima filmiseeria «Klassikokkutulek» režissöör. 

««Klassikokkutulek 3: Ristiisad» ehk triloogia viimane osa on kinos ja tekib küsimus, mida Vilbre oma eluga nüüd peale hakkab. Vastust kuulete juba intervjuust,» tutvustavad saadet selle vedajad Lauri Kaare ja Kristjan Gold. «Uudistes keskendume peamiselt Oscari nominatsioonidele, aga uncut-versioonile lisame vürtsi veel ühe võimaliku «Kiirete ja vihaste» haruloo uudisega. Uutest filmidest keskendume seekord õige pisut pikemalt linateosele «Sest ta on naine» (On the Basis of Sex). Lisaks liugleme läbi filmide «Transiit» ja «Koera kodutee» (A Dog's Way Home) sünopsiste.»

Kuula «Filmikägu» 87. osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles