Miks näeb Tori Spellingu imik välja nagu grillitud kalkun?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori Spelling
Tori Spelling Foto: MAVRIXONLINE.COM

Tori Spelling näib olevat lausa pöörane tänupühade fänn. Käesoleval nädalal peetud tähtpäeva auks riietas naine oma kuue nädala vanuse tütre Hattie Margreti grillitud kalkuni kostüümi.

«Kui sul on kodus lapsed, siis on väga äge välja mõelda erinevaid käsitööga seotud projekte, mida on hiljem tore ka fotodelt vaadata,» selgitas Spelling oma ametlikul veebilehel. «Vanemad lapsed saab alati kampa võtta – Stellale meeldis näiteks väga neid võltsköögivilju taldriku külge liimida.»

Tori kirjutas etteruttavalt oma tütrele ka avaliku vabanduse, sest mõistis, et kui tema pisike ükskord täisealiseks saab, võivad need pildid talle hiljem piinlikkust valmistada.

«Vabandan tulevikus 18-aastase Hattie ees. See mõte oli loobumiseks liiga nunnu. Kui see sind lohutab, siis kandsid selle kalkuni hästi välja,» lisas naine.

Vaata pilti Tori tütrest SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles