Toho tonti - kes see on?! Aasia muusikaauhindade galal tõmbas tähelepanu fuksiaroosa maskiga räppar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasia muusikaauhindade gala 2018.
Aasia muusikaauhindade gala 2018. Foto: AP/Scanpix

Täna jagatakse Hong Konglis Aasia muusikaauhindu suure Lõuna - Korea muusikaauhindade galal ning elevus tekitas roosas räppar. Vaatame, kes peitub roosa maski taga.

Roosa maskiga Lõuna - Korea räpparit tuntakse Mommy Son nime all. Esmakordselt sai ta suure tähelepanu osaliseks telesaates räpikonkursil «Show Me The Money». Mees keeldus fuksiaroosat maski ära võtmast võistluse lõpuni, kirjutab Cleo.

Mommy Son Aasia muusikaauhindade gala 2018.
Mommy Son Aasia muusikaauhindade gala 2018. Foto: AP/Scanpix

Peale esimese saate eetrisse jõudmist, kahtlustasid paljud vaatajad, et tegemist on räppar Mad Clown'iga, kes võitis saate teise hooaja. Mad Clown lükkas Instagrami kontol süüdistused tagasi naljatades, et Mommy Soniga ei soovi ta kuidagi seotud olla.

«Minu jaoks on see artisti riietus. Minus on palju erinevaid persoone, keda ma sooviksin väljendada. Ma tundsin, et sellel on piir, mida ma saan teha. Mama Son on minu jaoks meelelahutuseks loodud karakter. Teile võib see naeruväärne tunduda, kuid see on põhjus miks ma maski kannan,» rääkis Mommy Son. 

Tõsieluseriaali teine osa jäi maskis räpparile aga viimaseks. Arvatakse, et tema elimineerimine oli plaanitud, sest samal päeval postitas ta muusikavideo «Shonen Jump», milles viitab ebaõnnestumisele saates. «See oli vaid tõukeks, kõik läheb plaanipäraselt,» räppis ta loos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#코리아헤럴드 #koreaherald

A post shared by Pinkbeanieboiboi (@pinkbeanieboiboi) on

Hinnates tema laulusõnu ja Instagrami kontot pinkbeanieboiboi, võib eeldada et räppar võub oma roosa-maski identiteeti kaua kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles