Hertsoginna Meghani kõhukallistamine tõi kaasa tviidilaviini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan novembris 2018
Sussexi hertsoginna Meghan novembris 2018 Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti Sussexi hertsoginna Meghani käitumine, milles ta tõi esile oma beebikõhu, tekitas sotsiaalmeedias tviidilaviini.

37-aastane hertsoginna osales sel nädalal Briti moeauhindade galal, kandes mõne arvates raseda kohta liiga paljastavat kleiti ja rikkudes sellega kuningliku pere rõivaprotokolli, teatab news.com.au.

Sussexi hertsoginna Meghan andis Briti moeauhindade jagamisel üle pruutkleidikategooria auhinna
Sussexi hertsoginna Meghan andis Briti moeauhindade jagamisel üle pruutkleidikategooria auhinna Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mustas pikas sametkleidis olnud hertsoginna andis üle moeauhinna Givenchy moemaja kunstilise juhile, pruutkleitide disainerile Clare Waight Kellerile. Selle sammuga austas ta samas moeloojat, kes tegi tema pulmakleidi. 

Windsori lossi näitusel «A Royal Wedding» näeb prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani pulmarõivaid
Windsori lossi näitusel «A Royal Wedding» näeb prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani pulmarõivaid Foto: © Peter Nicholls / Reuters/Scanpix

Nii sel galal kohal olnud kui seda meediast jälginud märkasid, et Meghan niiöelda kallistab pidevalt oma kõhtu.

Üsna mitmed kommenteerisid Meghani käitumist sotsiaalmeedias.

«Kas ta kardab, et ta kõhus olev laps röövitakse? Või üritab ta poseerida nii nagu on näha vanadel maalidel, madonna lapsega? See tekitab külmavärinaid, et ta kogu aeg kõhtu puudutab,» kirjutas üks Twitteri kasutaja.

Sussexi hertsoginna Meghan oli Briti moeauhindade gala aukülaliseks
Sussexi hertsoginna Meghan oli Briti moeauhindade gala aukülaliseks Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Teine lisas, et mitte ükski rase naine ei ole nii poseerinud, kaasa arvatud Briti kuningliku pere naisliikmed, kes on enne Meghanit lapseootel olnud.

«See näitab, et näitlejanna jääb näitlejannaks. Seda isegi siis, kui talle on hertsoginna tiitel külge poogitud. Talle vist ei piisa tähelepanust, mida ta saab, vaid tahab seda aina rohkem ja rohkem,» kirjutas veel üks inimene.

Hertsoginna Catherine oma kolmanda lapse, prints Louis'ga, kes sundis 23. aprillil 2018
Hertsoginna Catherine oma kolmanda lapse, prints Louis'ga, kes sundis 23. aprillil 2018 Foto: George Rogers/SIPA /Scanpix

«Ta peaks eeskuju võtma hertsoginna Catherine’ist, kes on sünnitanud kolm last ja on iga raseduse ajal jäänud elegantseks ja kuningannalikuks. Meghan vist arvab, et ta on maailmas ainus rase naine,» oli veel üks kirjutis.

Järgmine tviit: «Kui ma näen veel ühte pilti, kus Meghan hoiab oma kõhtu, hakkan oksendama».

Chelsea Fordhami nimeline naine kirjutas, et kuigi Meghan oli galal üle andmas moeauhinda, tegi ta kõik, et tähelepanu oleks temal, mitte auhinnasaajal.

Twitteris levivad ka Meghani kõhuhoidmist pilkavad fotod, kaasa arvatud selline, millel ta kõhu asemel on korvpall.

Oli ka neid, kes Meghani kõhukaisutust pooldasid. Nende arvates suhtleb tulevane ema nii oma lapsega juba enne tema sündi.

«Mul on kahju neist, kes on kriitilised ja kelle arvates teeb Meghan kõhtu hoides valesti. Lubage tal oma rasedust nautida ja ärge kritiseerige. Tema keha, tema rasedus. Jätke ta rahule,» teatas veel üks postitaja.

Psühholoogide sõnul käitub hertsoginna Meghan kõhtu puudutades õigesti, sest nii annab ta lapsele märku, et teda oodatakse ja ta on armastatud.

Sussexi hertsoginna 23. novembril.
Sussexi hertsoginna 23. novembril. Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images/ Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles