Filmikägu: luubi all Kuldgloobused, surelikud masinad ja pühadeõudused

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dublini juveliir Pierce Healy enda disainitud sõrmusega Peter Jacksoni filmi «Surelikud masinad» jaoks
Dublini juveliir Pierce Healy enda disainitud sõrmusega Peter Jacksoni filmi «Surelikud masinad» jaoks Foto: Brian Lawless / AP

Sel nädalal tehti teatavaks Kuldgloobuste nominendid ning «Filmikägu» vaatab  ja analüüsib oma uues saates, kes auhinnarallis juhivad.

«Uudistes on samuti juttu auhinnahooajast. Nimelt selgus tuleva-aastase Oscari gala juht. Nagu Hollywoodis viimasel ajal ikka, jõudis see juht muidugi juba kohe pärast saate salvestust sellest ametist taanduda, aga sellest ilmselt juba 81. Filmikägus. PÖFFi paisu tagant jõuab kinolevisse 11(!!!) uut filmi. Jõuame mõned neist läbi käia. Näiteks kodumaine tulevane jõuluklassik, «Eia jõulud Tondikakul», trööstitu «Galveston», tänavune Cannes'i võitja «Poevargad» ja Peter Jacksoni südameprojekt «Surelikud masinad» (Mortal Engines),» tutvustavad saate uut episoodi selle vedajad Lauri Kaare ja Kristjan Gold.

Kuula «Filmikägu» 80. osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles