Tartus läks hobune kaduma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune. Pilt on illustratiivne.
Hobune. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Internetis tegutsevad suured kogukonnad inimesi, kes suudavad ja oskavad abivajajaid aidata. Üks nendest on Facebookis asuv «Märgatud:TARTU's» kommuun, kust Tartus elavad inimesed saavad abi. Näiteks siis, kui hobune läheb kaduma.

Just nii läks ühe inimesega, kes hobuse kadumisest grupis teada andis.

Üleskutse hobust leida avaldati grupis mõned tunnid tagasi. Aga enne kui abivalmid inimesed sai hädasolijat aidata anti kiirelt teada, et hobune on leitud ja tagasi omaniku juures.

4-aastane mära Chilli pani eile Raadilt Tartu tallide juurest võistlustele minnes putku. Hobuse omanik Leana Tomilina selgitas, et nad läksid eile Chilliga Raadile võistlema, kuid suksu pani pärast treilerist välja astumist jooksu.

Hobuse omanik sõnas, et loom oli seiklustest hoolimata väga vapper ning andis end hobuse leidnud inimestele kenasti kätte. «Ta oli väga tubli ja rahulik, kuigi arusaadavalt kogu seiklusest veidi ärritatud,» märkis Tomilina.

Loe lähemalt Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles