Filmikägu: PÖFFi tihe graafik versus hõre filminädal, «Catsi» filmiversioon, Sopranode eellugu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sopranod» (2007): STEVE VAN ZANDT (Silvia Dante),  STEVEN R. SCHIRRIPA (Bobby Bacala),  JAMES GANDOLFINI (Tony Soprano), MICHAEL IMPERIOLI (Christopher Mottisanti) ja TONY SIRICO (Paulie 'Walnuts'  Gualtieri)
«Sopranod» (2007): STEVE VAN ZANDT (Silvia Dante), STEVEN R. SCHIRRIPA (Bobby Bacala), JAMES GANDOLFINI (Tony Soprano), MICHAEL IMPERIOLI (Christopher Mottisanti) ja TONY SIRICO (Paulie 'Walnuts' Gualtieri) Foto: HBO / Ronald Grant Archive / Scanpix

Kuku Raadio kinosaade «Filmikägu» pühendus lisaks uue nädala filmidele sedapuhku ka pimedatele öödele ja filmifestivalile ehk PÖFFile. 

«Külaline ei tulnud meie stuudiosse seekord väga kaugelt. Tuli kõrvalstuudiost. Külas on Indrek Vaheoja, kes jagab PÖFFi soovitusi ja hoiatusi,» tutvustavad saadet selle tegijad Lauri Kaare ja Indrek Vaheoja.

Uudistes tuleb juttu «Cats» filmiversioonist, aga ka Sopranode eelloost ja koomiksikangelanna Harley Quinni soolofilmi «Birds of Prey» ametlikust pealkirjast.

Äsja kinodesse tulnud uue filmivaliku kohta sõnasid ekraanigurud nii: «Tavakava on ebatavaliselt hõre. Üks animafilm («Elliot, kõige väiksem põhjapõder»), üks koguperefilm («Maadeavastaja Pulkson») ja üks õudukas («Keegi varitseb sind»). Kuna neist ühtegi pole «käopojad» näinud, saate podcastis hoopis muljeid legendaarse operaatori John Mathiesoni loengust.» 

Kuula «Filmikägu» 78. osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles