Just Film soovitab “Anna ja maailmalõpp”

Just Film
, Peeter Kormašov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Just Film

Tõeline identiteet tekib ainult läbi karmide kogemuste. Niisamuti kinnistub tõeline sõprus läbi ühiste katsumuste, olgu selleks siis ümbermaailmareis, koos õunaraksus käimine või zombie’de laiali peksmine.

Kui panna kokku «Rocky Horror Picture Show», «Shaun of the Dead» ja «Glee», siis saaks täpselt sellise absurdi ja ootamatuid õudusvigureid täis jõulufilmi nagu «Anna and the Apocalypse». Elu tundub kuskil mujal alati parem kui seal, kus parasjagu olla. Eriti muidugi siis, kui linnas hakkab levima inimesi zombie«deks muutev viirus ning kaost ohjeldama pandud sõjavägi on ise zombie'deks muutunud. Enamik inimesi loodab ikka, et riik või vanemad või igal juhul keegi teine peaks neid aitama. Anna õpib varakult, et maailm tuleb ikkagi ise ära päästa. Ühiskondlikud ettekirjutused, sotsiaalmeedia ja koolikord on Annat ja tema sõpru niigi mõnda aega sisse piiranud, nüüd teevad seda lihtsalt elavad surnud. Maailmas, kus isegi Justin Bieber on zombie«ks muutunud ning uudisvoogu jõuavad ainult evac selfie'd, pole miski enam kindel. Originaalne ja ootamatuid tegelasi ellu jättev film on ka tõeliselt hea muusikal, kus tüüpiliste muusikalinumbrite asemel on rohkesti kõva tasemega poplugusid.

Piletid Piletilevist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles