Uued filmid: Maagiline kinonädal! Fantastilised elukad, muumid, amatsoonid, südametemurdjad ning näpuotsaga romantikat

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Eddie Redmayne filmi «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» esilinastusel
Näitleja Eddie Redmayne filmi «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» esilinastusel Foto: THOMAS PETER / REUTERS

Saabuv kinonädal toob Apollo Kino ekraanidele möödunud nädalast sootuks teistmoodi filmivaliku: näha saab põhjamaade filmiloomingut, korealaste dokki, romantikasegust põnevust ning kauaoodatud fantaasiafilmi. 

Uus film Harry Potteri loojalt! «Fantastilised elukad» võlub röögatult hea näitlejateansambliga

«Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» on J.K. Rowlingu Wizarding World™ sarja viiest seiklusloost järjekorras teine. Esimene film (mis jõuab uuel nädalal korra uuesti Apollo Kino ekraanile) lõppes vägeva musta võluri Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) vahistamisega MACUSA (Ameerika Ühendriikide võlurikongressi) poolt, tänu Newt Scamanderi (Eddie Redmayne) kaasabile. Kuid nüüd on Grindelwald viinud oma ähvarduse täide ja põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Too annabki nõusoleku, aimamata, millised ohud ees varitsemas on. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

Apollo Kinodes alates 16. novembrist 2018.

 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

«Islandi amatsoonis» asub vapper naine vibu ja noolega ihuüksi kurjade töösturite vastu sõdima

«Islandi amatsoon» (Kona fer í stríð / Woman At War) räägib keskealisest koorijuhist, kes asub vibu ja noolega sõdima loodust hävitava tööstuse vastu. Südamliku ja humoorika linaloo hingeks on 49-aastane koorijuht Halla, Islandi väikelinna lugupeetud kodanik, kes toob kõigile naeratuse näole. Peaaegu keegi ei tea, et ta on ka salapärane vibuga naine mägedest, kes on Islandi looduse säilimise nimel alustanud võitlust tööstuse pealetungi vastu. Halla eraelugi on üsna keeruline ‒ ta on just saanud teate, et tema taotlus Ukrainast orb lapsendada on läbi läinud, samas on ta kaksikõde Ása lahkumas kodumaalt Indiasse eneseotsingutele. Kui riik investeeringute kaotuse kartuses tagasihoidliku maailmaparandaja sõjakäigule vastupropagandat tegema hakkab, otsustab Halla korraldada viimase vastulöögi.

Apollo Kinodes alates 15. novembrist 2018.

 Woman at War
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Muinasjutufilmis «Tuhapoiss» müttab Norra maagilistes metsades ringi romantikust talupoeg

Norra muinasjutufilm «Tuhapoiss» (Askeladden – I Dovregubbens hall / The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King) on lugu maagiliste elukate küüsi sattunud isepäisest printsessist ning teda päästma asuvast ebatavalisest talupojast, kel tuleb saada hakkama oma riiakate vendade ning ohtlike seiklustega.

Tuhapoisiks hüütav Espen on vaese talumehe poeg, kes asub koos vendadega ohtlikule teekonnale, et päästa printsess Mäekuningana tuntud nurjatu trolli käest ning saada selle eest tasu, mis päästaks nende talu hävingust.

Muinasjutulise seikluse lavastajaks on Norra režissöör Mikkel Brænne Sandemose.

Apollo Kinodes alates 17. novembrist 2018. 

 The Ash Lad: In the Hall of the Mountain King
(2017) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Ideaalne pühadefilm! «Muumid ja talvine imedemaa» sulatab südamed ja loob varakult jõulutuju

Tove Janssoni algupärasel koomiksil põhinev ning meisterlikult animeeritud Soome ja Poola täispikk koguperefilm «Muumid ja talvine imedemaa» (Muumien taikatalvi) räägib loo sellest, kuidas muumitrollid ja nende sõbrad jõulud avastasid.

Talv on käes, aga Muumitrollil ei tule sugugi und. Selle asemel et talveunne jääda, otsustab ta talvega hoopis tutvust teha. Uidates lume alla mattunud Muumiorus, kohtub ta põnevate tegelastega ja püüab välja uurida, millised need Jõulud õigupoolest välja võiksid näha. Film on dubleeritud eesti keelde ja sobib vaatamiseks igas vanuses filmisõpradele.

Apollo Kinodes alates 16. novembrist 2018.


 Moomins and the Winter Wonderland
(2017) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Ootamatu paarike! Trilleris «Tere tulemast koju» kehastavad armastajaid Aaron Paul ja Emily Ratajkowski

Romantika pöörab trilleris «Tere tulemast koju» (Welcome Home) jubedaks väljapääsmatuseks. Cassie (Emily Ratajkowski) ja Bryan (Aaron Paul) üürisid villa maalilises Itaalias, et puhkuse ajal seal oma suhet lappida. Paraku ei lähe plaan soovitud rada pidi ning mängu sisenevad salapärased võõrad, kel ei näi just parimad plaanid olevat. 

Üks peaosatäitjatest Aaron Paul on ülemaailmselt tuntud oma rolliga menuseriaalis «Halvale teele» (Breaking Bad). Emily Ratajkowski on ennekõike tuntud kui modell ning seltskonnatäht, ent kes on teinud siiski terve rea üha olulisemaid rolle ka kinolinal.

Apollo Kinodes alates 16. novembrist 2018

 Welcome Home
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Fänn, kiirusta! Lõuna-Korea poistebändi BTS tuurifilm «Burn the Stage: The Movie» tuleb kinoekraanile Ainult loetud seansid!

Apollo Kinodes linastuv «Burn the Stage: The Movie» toob ekraanile maailmakuulsa Lõuna-Korea poistebändi BTS elu ja tegemised nende BTS Wings Tour kontserttuuri telgitagustes ning jutustab ära filmi erakordse globaalse eduloo, mis on algatanud ülemaailmse fännihüsteeria.

Lavastaja Park Jun Soo dokfilm paotab ukse ka Bangtan Boysina tuntud 7-liikmelise bändi ellu, tuues lisaks võimsatele kontserdikaadritele ja lõbusatele elulistele hetkedele staaride elust publiku ette isiklikud intervjuud BTSi liikmete V, J-Hope'i, RMi, Jini, Jimini, Jungkooki ja Sugaga, avades poiste elu seninägemata moel.

Filmi näeb vaid eksklusiivsetel erilinastustel: Apollo Kinodes toimuvad esimesed seansid 15. novembril 2018 (Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas).

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

 Burn the Stage: The Movie
(2018) on IMDb

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles