Filmikägu: Halloo? Jah, palun rääkige, mida Kaare ja Gold «Operatsioon Hunter Killerist» arvasid

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Butler filmis «Operatsioon Hunter Killer»
Gerard Butler filmis «Operatsioon Hunter Killer» Foto: Apollo Kino

Värske «Filmikägu» sai kinoteemadest pungil täis, kuna häid filme on viimasel ajal rohkem kui ära jõuab vaadata ja muljetada. Saatesse tuli sedapuhku külla järjekordne Eesti andekas režissöör, keda viimasel ajal menu saadab.

«Külas on rõõmust pakatav filmilavastaja Anna Hints. Tal on positiivsuseks ka igati põhjust, sest tema lühifilm «Jää» on festivalidelt korjanud juba 11 auhinda. Nüüd jõuab see lõpuks ka Eesti kinopubliku ette värskes lühifilmide kassetis «Värske veri: oma ja võõras»,» rõõmustavad filmigurud Lauri Kaare ja Kristjan Gold oma saatekülalise nakatavalt hea tuju ja edu üle. 

«Uudistest oleks saanud eraldi saate teha. Teemadeks muuhulgas «Flash Gordoni» uusversioon, George Milleri uusim projekt ning Leonardo DiCaprio ja Martin Scorsese on oma järgmisele ühisele projektile hoo sisse lükanud,» selgub filmimaailmas toimuvate kiirete ja sagedaste tegemiste kohta.

«Filmisadu Eesti kinodes jätkub. Lisaks Eesti filmidele jõuavad kinno Suurbritannia eakad vargad filmis «Varaste kuningas» (King of Thieves), raamatul ja balletil põhinev muinasjutufilm «Pähklipureja ja neli kuningriiki» (Disney's The Nutcracker and the Four Realms), Gerard Butleri allveelaevafilm «Operatsioon Hunter Killer» (Hunter Killer) ning Queeni fännidele kohustuslik «Bohemian Rhapsody».

Kuula «Filmikägu» 75. osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles