Korduvalt Venemaal esinenud Anne Veski ei tea midagi oma kontserdist, mis Ukrainas ära jääb (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: promo

Ukraina väljaanne Unian teatas Facebookis, et armastatud laulja Anne Veski 15. novembril Kiievis toimuma pidanud kontsert jääb ära. Kummaline uudis, sest laulja kinnitusel ta ei teagi, et peaks seal esinema.

Esinemise korraldaja «Lords of the Sound» andis teada, et Anne Veski 15. novembril toimuma pidanud kontsert jääb ära.

Ukraina riiklik kunstide keskus sai kirja kontserdikorraldajalt, kes palus avalikustada järgnev info: «Kallid lugejad! Meist olenemata põhjustel on tühistatud 15. novembril toimuma pidanud Anne Veski kontsert.»

Venekeelne meelelahutusportaal Limon võttis korraldajaga ühendust ja küsis, mis see põhjus on. Toimetusele vastati, et kontsert tühistati, sest pileteid on vähe müüdud. Esialgne info poliitilisest põhjusest osutus infomüraks.

Elu24 helistas ka Anne Veskile ja küsis, miks kontsert ära jääb? Laulja vastas, et tema ei tea sellest midagi, tal ei peaks seal kontserti olemagi ning ta ei tea nendest inimestest midagi.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles