Filmikägu: miks seriaalid kummi venitavad, 60ndate comeback ja kolisev kosmoselend

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakota Johnson filmis «7 võõrast El Royale'is»
Dakota Johnson filmis «7 võõrast El Royale'is» Foto: Kimberley French / AP / Scanpix

Kuku Raadio kinosaade «Filmikägu» võttis sel nädalal arutada kõige värskemad filmiilma uudised, mida sai üpris palju. Saates käis ka külaline peatselt teleekraanidele jõudvast uuesti Eesti seriaalist «Pank».

«Ärge laske ennast saate pikkusest ehmatada. Ligi 50 minutit sellest moodustab põnev ja huvitav intervjuu sarja «PANK» ühe autori Tarmo Jüristoga, kes meil külas käis. Milliseid sarju Tarmo vaatas, et mõtteid ammutada ja miks kutsuvad nad end Eero Epneriga selle sarja puhul autoriteks ja mitte pelgalt stsenaristideks ja miks on nii, et sarjad hakkavad enamasti 6. osa juures «kummi venitama», sellest kõigest tuli Tarmoga stuudios juttu,» teatavad saatetegijad Kristjan Gold ning Lauri Kaare.

Lisaks mahuvad saatesse uudised režissöör James Gunni liikumisest «DC talli» (DC koomiksite juurde), Steven Soderberghi Panama paberite filmist, Guy Ritchie inglise gängsterite loost «Toff Guys» jpm.

Uutest filmidest peatutakse pisut pikemalt kahel, mis jagavad nii ühist tegevusaastat kui on ka sekundi pealt sama pikad: need on Drew Goddardi «7 võõrast El Royale'is» (Bad Times at the El Royale) ja Damien Chazelle'i «Esimene inimene» (First Man).

Kuula «Filmikägu» 72. osa:
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles