Sunset sulges neljaks kuuks uksed

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Sunset. Foto on illustreeriv.
Klubi Sunset. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu rannarestoran-ööklubi Sunset sulges külastajate puudusel neljaks kuuks uksed, kuid mais kavatseb asutus suure peoga kogu maja taas avada.

Sunseti omanik Olga Aasav tõdes, et vaatamata kõigile pingutustele, ei ole õnnestunud rahvast talvel randa meelitada.

"Olen tegelnud restoranidega üle 20 aasta ja pean Sunsetti üheks ilusamaks söögikohaks, millega olen tegelnud," tõdes Aasav. "Vaatamata sellele, et ehitasime välja restorani, Star Café ja oleme üritanud kohta kõikvõimalikul moel lahti hoida, ei ole inimesed teed meie juurde leidnud. Pärnus ei ole talvel rannas vist lootustki. Sellepärast paneme uksed kinni."

Aasav viskas kivi Pärnu omavalitsuse kapsaaeda.

"Tartus tunnen ettevõtjana igakülgset omavalitsuse toetust, aga Pärnus seda ei ole," väitis Aasav. "See peaks ju olema ka omavalitsuse huvides, et inimestel oleks tööd ja maksud laekuksid. Talvel tuleks ettevõtteid kuidagi toetada, sest nagu näha, üksi ei jõua. Praegu jäi 15 inimest töötuks. Rand on ju ikkagi see, mis Pärnut toidab, ja sellele tuleks rohkem tähelepanu pöörata."

Aasav vaatab tulevikku siiski positiivse pilguga, lubades, et kogu Sunseti maja avatakse mais taas suure peoga. Samuti on ettevõtjal endiselt plaanis välja ehitada rannakohvik.

"Eks aeg näita, kas see plaan täide läheb," märkis Aasav. "Võtame samm-sammult. Kogu Eesti on madalseisus, aga loodame siiski, et kõik läheb hästi."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles