PILDID Otsid Halloweeniks kostüümi? Pakkuda on tüdruksõbra tapnud invasportlase kostüüm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius kohtus
Oscar Pistorius kohtus Foto: Siphiwe Sibeko/AP/Scanpix

Selle kuu lõpus on Halloween, kus lapsed ja noored riietuvad erinevateks tegelasteks, et siis ukselt uksele käies kommi nõuda. Nagu meie mardipäev. Aga üks kostüümide tootja on läinud liiale, kui pani müüki Oscar Pistoriuse kostüümi.

Internetis tegutsev kostüümipood müüb kostüümi, mis koosneb rohe-kollasest jooksijariietusest, millel on number 2012 ja peale kirjutatud «Blade Runner» ning mängupüssist. 

2012 on Londoni olümpia aasta, milles inva-sportlane Pistorius tavasportlaste hulgas kaasa lõi. Ning «Blade Runner» on kunstjalgade tõttu saadud hüüdnimi. 

Mängupüss on aga otsene viide sellele, et Pistorius lasi 2013. aasta. maha oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi. Mehele määrati kuue-aastane vanglakaristus.

Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Kostüüm maksab 24,99 naela. Relv maksab lisa 4,99 naela.

Paljud arvavad, et selline kostüüm on taktitundetu, sest muudab mõrva labaseks meelelahutuseks. Sarnane kostüüm tuli turule ka eelmisel aastal, kuid Amazon eemaldas selle oma nimekirjast, kui rahvas avaldas selle üle pahameelt.

Vaata pilte kostüümist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles