Alla 16 keelatud! Jõhker õudukas «Põrgupark» hirmutab eluks ajaks tivolist eemale

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Põrgupark»
«Põrgupark» Foto: Acme Film

Vahetult enne halloween'i kinodesse tulevas ning vaatajate hirmukeeltel mängima asuvas õudukas «Põrgupark» (Hell Fest) muudab maski kandev sarimõrvar õudukateemalise lõbustuspargi oma isiklikuks mängumaaks. Paraku arvavad teised külastajad, et see kõik on osa lõbustuspargi vaatemängust... 

Kolledžiõpilane Natalie (Amy Forsyth) on külas lapsepõlvesõbral Brooke'il (Reign Edwards) ja tema toakaaslasel Tayloril (Bex Taylor-Klaus). Igal teisel ajal läheks nad oma poiss-sõpradega kontserdile või baari, aga kuna on halloween, nii et nad lähevad kõigi teiste kombel Põrguparki. See on parasjagu linna sattunud rändlõbustuspark, kus on lugematu hulk erinevaid karusselle, mänge ja labürinte. Igal aastal käib Põrgupargis tuhandeid inimesi, et sellel kummituslikul õuduste karnevalil tõelist hirmu kogeda. Kuid ühe külastaja jaoks pole Põrgupark meelelahutuskoht, vaid hoopis jahimaa, mis mängib talle kätte võimaluse mõrvadeks publiku silme ees, kes naudib hirmuäratavalt lõbusat atmosfääri liialt palju selleks, et mängu reaalsuses eristada.

Tähelepanu! Film on keelatud alla 16-aastastele. Vanusepiirangu põhjuseks on filmis esinevad julmad ning verised vägivallastseenid.

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles