Uued filmid: kinonädal tarretab verd, sütitab tõsielulise draamaga ning lennutab Kuule ja lumeinimest otsima

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Põrgupargi» näitleja Bex Taylor-Klaus filmi esilinastusel
«Põrgupargi» näitleja Bex Taylor-Klaus filmi esilinastusel Foto: Charley Gallay / AFP / Scanpix

Kätte jõudnud uus nädal toob Apollo Kinodesse uusi ekraaniteoseid nii põnevuse kui ka tõsielulise draama huvilistele. Halloweeni-ootuses saab näha mitmeid judinaid tekitavaid filme, sealhulgas ühte «kogupereõudukat» ning üht sellistki, mida üksinda kindlasti vaatama minna ei soovitaks.

Aasta oodatuim film: Ryan Gosling lendas Veneetsia filmifestivali avafilmis Kuu peale

Astronaut Neil Armstrongi kirjanik James R. Hanseni sulest pärineva biograafia ainetel stsenarist Josh Singeri («Spotlight») poolt filmiks adapteeritud linalugu jälgib ajaloolisele 1969. aasta kosmoselennule eelnenud kaheksat aastat, mil Armstrong end Maa kaaslasele küllaminekuks valmis sättis ning kui raske see ohtlik ettevõtmine Korea sõjas ja testpiloodiametis karastunud Armstrongi ning tema lähedaste jaoks oli. 

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Tõsielulises draamas «Colette» pöörab kultuslik Pariisi abielupaar omavahel sõtta

«Colette» (Colette) on tõestisündinud lool põhinev draama Nobeli preemiale esitatud prantsuse kirjanaisest Sidonie-Gabrielle Colette'ist, kelle talent aastaid tema eneseimetlejast abikaasa nime varjus pidi vaevlema. See on lugu sugudevahelisest lahingust ajal, mil meeste ja naiste rollid olid oluliselt ja pöördumatult muutumas.

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Stiilselt põrgulik triller «7 võõrast El Royale´is» ajab hirmujudinad jooksma

Paheline triller «7 võõrast El Royale´is» (Bad Times at the El Royale) tõotab värvikat ja põrgulikku elamust.

Seitse võõrast, kellest igaühel on riidekapis rohkesti luukeresid ja valgustkartvaid saladusi, mida maha matta, kohtuvad päevinäinud ja tumeda möödanikuga «El Royale’i» hotellis. Ühe saatusliku öö jooksul avaneb kõigil seitsmel võimalus oma pattudele lunastust saada, enne kui nimetatud majutusasutuses täielik põrgu valla pääseb.

Filmis astuvad üles mitmed Hollywoodi kuumimad näitlejad, teiste seas Jeff Bridges, Chris Hemsworth, Jon Hamm, Dakota Johnson ja Cynthia Erivo. Filmi stsenarist ja lavastaja on Oscari-nominent Drew Goddard («Marslane», «Metsamajake»).

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Karm isaarmastus tõukab inspireerivas Vene tõsieludraamas «Ajutised raskused» halvatud poja kuulsuse teele

Tõestisündinud lool põhinev Vene draama «Ajutised raskused» (Временные трудности) on lugu kuulsast ärikonsultandist Arkadi Tsukerist, kes seljatas tänu radikaalselt karmile isale lastehalvastuse. Isa arvates pole poja raskes diagnoosis midagi hullu ja tegemist on lihtsalt «ajutiste raskustega» ning mees sunnib poega kõigega ise hakkama saama. Saša võitleb vapralt eluraskustega, samal ajal vihates hingepõhjani oma isa. 15 aastat hiljem on temast saanud Venemaa parim ärikonsultant, kes on päästnud pankrotist sadu ettevõtteid. Raske elusaatusega Aleksander toonitab alati oma klientidele: «Teil pole kriis, vaid ajutised raskused».

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Lustakas koguperefilm «Missioon Lumeinimene» nuusib müütilise mäekolli jälgedel

Koguperefilm «Missioon Lumeinimene» (Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon) toob kinodesse midagi kõigile salapäraste olendite, spioonifilmide ja miks mitte ka talispordi- ja alpinismisõpradele. 

On aasta 1955. Kanada detektiiv Nelly lööb käed antropoloogi Simoniga, et üheskoos suunduda suurele reisile. Nende eesmärk? Tõestada salapärase lumeinimese olemasolu! Mis edasi saab, on juba vahvalt lustakas ja üllatusterohke teekond tundmatusse, kus leitakse uusi sõpru ja kohtutakse ootamatute tegelastega.

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kogupereõudukas «Hirmujudinad 2» lõgistab ringi kurjade plaanidega rääkiv nukk

Menukirjanik R.L. Stine’i 400 miljonit eksemplari müünud raamatusarjal põhinev uhiuus seikluskomöödia «Hirmujudinad 2: Kummituslik Halloween» (Goosebumps 2: Haunted Halloween) ajab kananaha ihule!

Sonny ja ta koolikaaslane Sam on omavahel parimad sõbrad ja kutsuvad teineteist Rämpsuvendadeks, sest koguvad lusti pärast ja aardeotsingu põnevusest teiste ära visatud kraami. Õnnetuseks viib hüljatud kraamis tuhnimine neid silmitsi deemonliku nuku Slappyga, kelle ainsaks eesmärgiks näib olevat korraldada vaimude ööl ehk halloweeni ajal maapealne põrgu. 

Kuigi tegu on kogupere-hirmutajaga, siis alla 6-aastastele film siiski vaatamiseks ei sobi. 

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Alla 16 keelatud! Jõhker õudukas «Põrgupark» hirmutab eluks ajaks tivolist eemale

Vahetult enne halloween'i kinodesse tulevas ning vaatajate hirmukeeltel mängima asuvas õudukas «Põrgupark» (Hell Fest) muudab maski kandev sarimõrvar õudukateemalise lõbustuspargi oma isiklikuks mängumaaks. Paraku arvavad teised külastajad, et see kõik on osa lõbustuspargi vaatemängust...

Tähelepanu! Film on keelatud alla 16-aastastele. Vanusepiirangu põhjuseks on filmis esinevad julmad ning verised vägivallastseenid.

Apollo Kinodes alates 12. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles