Filmikägu: «Täht on sündinud» plussid ja miinused, uus Marveli-film ja Eesti filmisadu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper ja Lady Gaga filmis «Täht on sündinud»
Bradley Cooper ja Lady Gaga filmis «Täht on sündinud» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Kuku Raadios iganädalaselt filmiteemadel jõmisevad kinogurud Lauri Kaare ja Kristjan Gold said hakkama järjekorras juba 71. osaga oma filmisaatest ja podcast'ist «Filmikägu». 

«Eesti filmide sadu kinos jätkub. Eesti Vabariik 100 programmis jõuab sel nädalal ekraanile Kaur Koka debüütfilm «PÕRGU JAAN». Lavastaja/stsenarist käis meil külas ja juttu jätkus seekord tõesti kauemaks. Mida pidid näitlejad taluma ja miks selle filmi valmimine 7 aastat aega võttis, kuulete saatest. Uudistes on jutuks mitmed üllatavad liikumised kinokavades, Poirot ehk Kenneth Branagh on saanud omale võluvad ekraanikaalsased Gal Gadoti ja Armie Hammeri näol jpm. Filmidest tulevad tutvustamisele «Venom» ja «Täht on sündinud» (A Star is Born). Esimest pole kumbki näinud, teises osas on mõõdukad erimeelsused,» tutvustavad värsket episoodi filmigurud ise. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles