Noorel rootslasel tekkis allergiline reaktsioon, mille tulemusena ta nägi välja nagu kuulus multikategelane (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Oguz nägi välja nagu Glenn Quagmire
Simon Oguz nägi välja nagu Glenn Quagmire Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Rootsis elaval mehel tekkis habemevärvi kasutades allergiline reaktsioon, mille tulemusena nägi ta välja nagu «Perepea» tegelaskuju Glenn Quagmire.

20-aastane restoraniomanik, Växjö linnast pärit Simon Oguz otsustas koos kahe sõbraga eelmisel kuul oma habet värvida. Paari päeva möödudes hakkas tema habe sügelema ja lõpuks läks tema nägu nii paiste, et ta pidi arsti poole pöörduma, kirjutas Metro.

Simon Oguz
Simon Oguz Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Simon sõnas: «Alguses ei märganud ma midagi, ei mingit löövet ega midagi. Siis, järgmisel päeval, ikka mitte midagi, kuni õhtul hakkas mu habe sügelema, ma vaatasin lähemale ja nägin punast löövet, aga ka siis arvasin ma, et see ei ole midagi. Järgmisel hommikul ma ärkasin üles, läksin vannituppa ja vaatasin end peeglist ja nägin, et mu nägu on natuke paistega, aga mitte midagi hullu.»

Ta lisas: «Terve päeva jooksul muutus mu nägu suuremaks ja suuremaks, mille järel otsustasin arsti juurde minna. Arsti ütlesid, et see ei ole midagi tõsist, tegu on vaid värvist tekkinud allergilise reaktsiooniga, nad andsid mulle rohtu ja see oli kõik.»

Glenn Quagmire
Glenn Quagmire Foto: Ekraanitõmmis videost

«See ei valutanud ega midagi, ainult sügeles ja ma nägin välja nagu hamster. Mu nägu oli lööbe tõttu veel suuremaks muutunud. Kui ma enda pead raputasin, siis terve mu nägu võdises ja ma tundsin seda, kuid see ei valutanud, vaid sügeles edasi,» lisas rootslane.

Simon lisas, et ta tundis ka rinna peal sügelust, ja kui ta peeglist uurima läks, mis see on, siis ta nägi seal väikest kühmu ja arvas, et see on kasvaja. «Aga arst ütles, et see on reaktsioon värvile ja mul ei ole millegi pärast vaja muretseda. Ta andis mulle tugevamat rohtu,» ütles Simon. 

Mõne päeva möödudes paistetus alanes ja Simoni nägu ja rind läksid tagasi normaalseks.

«Ma nägin välja nagu segu hamstrist ja Quagmire'ist,» naljatas mees. Simon lisas, et ta oli alati tahtnud habeme värvimist proovida, kuid arvestades seda, mis temaga juhtus, siis vaevalt ta niipea seda enam teeb.

Simon Oguz enne ja pärast
Simon Oguz enne ja pärast Foto: Fotomontaaž

Simon sõber, 20-aastane Julia Leandersson, kes aitas tal habet värvida, sõnas: «See oli tema mõte habet värvida, aga ma ka pressisin natuke peale, kui ta tahtis viimasel hetkel sellest loobuda.»

 «Kui ma teda esimest korda paistes näoga nägin, siis ma hakkasin naerma, kuna ta nägi nii naljakas välja. Mul polnud õrna aimugi, et see võib olla ohtlik ning mingi aja pärast hakkasin muretsema. Ma tunnistan, et ma olen ise natuke süüdi, sest ma mäletan, et ta ütles mulle, et on henna tätoveeringute vastu allergiline ja küsis, kas need on sarnased. Ma ütlesin, ei, kuigi pakendil oli kirjas, et seda tuleks enne natuke proovida oma käe peal, enne kui seda juustesse määrida,» ütles sõber lõpetuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles