Roman Baskin ennustas pärast isa surma enda saatust ette: annan endale ehk nüüd aru, et mina olen järgmine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EFTA pressikonverents, nominendid 2018, Coca Cola Plaza, 26.02.2018, Foto: Konstantin Sednev / Eesti Meedia
EFTA pressikonverents, nominendid 2018, Coca Cola Plaza, 26.02.2018, Foto: Konstantin Sednev / Eesti Meedia Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Romani isa, legendaarne näitleja ja naljamees Eino Baskin, lahkus elavate kirjast 2015. aastal. Maha jäänud poega raputas see sügavalt ning pani tõsistel teemadel mõtisklema, mis tundub näitleja lahkumise valguses, kui õudne oomen.

Roman andis isa surma järgselt ajakirjale Naised avameelse intervjuu, milles elu ning surma üle mõtiskles. «Mind pani see kindlasti mõtlema, annan endale ehk nüüd aru, et mina olen järgmine,» sõnas ta tol korral, avaldades kahetsust, et õigel ajal rohkem ei öelnud. «Oleks tahtnud veel mõned asjad selgeks rääkida, aga mis sellest enam,» vastab Baskin küsimusele, mida isa kaotus tema jaoks tähendas ning lisab: «Samas jääb vist alati midagi ütlemata.»

Roman Baskin suri 13. septembril, pärast rasket võitlust vähiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles