Amy Winehouse tappis hamstri?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: AP / Scanpix

Lauljatar Amy Winehouse´i sõber süüdistab teda oma hamstri tapmises.

Winehouse pidutses oma sõbra, Peter Pepperi tüdruksõbra majas samal päeval, kui närilisest lemmikloom, nimega Georgie Porgie, oma elu kaotas ning Peter on kindel, et Amy on selle eest vastutav, kirjutab Femalefirst.

 «Georgie oli sünnipäevakink ja me võtsime ta hommikul puurist välja, et temaga mängida. Ma olin juba maganud, aga Amy jäi üles ning oli selle ajaga juba baarikapi tühjaks joonud,» kirjeldas Peter, Winehouse´i endine stuudiomuusik, toimunut.

«Järgmine asi, mis juhtus, oli see, et hamster hammustas mind ja jooksis minema. Amy ütles selle peale, et ta püüab loomakese kinni. Ma muutusin veidi kahtlustavaks, kui ta ütles, et ta saab hamstritega hästi hakkama,» lisas mees.

«Ma läksin sõrme peale plaastrit panema ja selleks ajaks, kui ma tagasi tulin, ütles Amy, et ta pani Georgie voodisse ning ta magab. Aga vaid mõni tund hiljem oli Georgie külm ja kivikõva. Ma ei tea, mida Amy temaga tegi – ilmselt oli mängus crack,» lisas nördinud Peter, kes on Amyga seni headeks sõpradeks jäänud, kuid ei ole julgenud temaga lemmiklooma surmast seniajani rääkida.

«Ma pole teda kunagi otseselt oma hamstri surmas süüdistanud, ma olen liiga hirmunud. Ta oskab olla päris jõhker.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles